Fira del Circ de Cambrils

COMPARTIR

per gaudir de l'art circense en un ambient festiu i màgic.

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Cambrils

-

Baix Camp

-

Tarragona

| Data:

2/06/2023
al 4/06/2023

La Fira del Circ de Cambrils és un esdeveniment anual que transforma aquesta localitat de la Costa Daurada, situada a la província de Tarragona, en un autèntic paradís circense. Aquesta fira és una cita imperdible per als amants del circ i una oportunitat única per gaudir de l’art circense en un ambient festiu i màgic.

sorprenents, plens de destresa, habilitat i creativitat, que captiven l'atenció i emocionen el públic

La Fira del Circ de Cambrils és coneguda per la seva gran varietat de propostes i espectacles circenses de qualitat. L’esdeveniment reuneix nombroses companyies de circ, nacionals i internacionals, que presenten les seves actuacions en diversos escenaris instal·lats a tot el municipi. Des de grans carpes de circ fins a espais a l’aire lliure, els assistents tenen l’oportunitat de viure de prop la màgia i l’emoció del circ.

Els espectacles de la Fira del Circ de Cambrils abasten una àmplia varietat de disciplines i estils circenses. Hi ha actuacions de malabaristes, equilibristes, trapezistes, acròbates, pallassos i molt més. Els artistes porten a terme números sorprenents, plens de destresa, habilitat i creativitat, que captiven l’atenció i emocionen el públic.

malabars, equilibris o tècniques d'aire. Aquestes activitats permeten als assistents experimentar de primera mà les arts circenses

A més dels espectacles, la Fira del Circ de Cambrils ofereix altres activitats i atraccions relacionades amb el món del circ. Hi ha tallers per a nens i adults, on es pot aprendre diferents habilitats circenses com malabars, equilibris o tècniques d’aire. Aquestes activitats permeten als assistents experimentar de primera mà les arts circenses i descobrir els seus propis talents.

La fira també inclou una fira d’artesania i gastronomia, on els visitants poden trobar una àmplia selecció de productes artesanals i degustar delicioses especialitats locals i internacionals. És un lloc perfecte per passejar, explorar i adquirir records únics de l’esdeveniment.

per reunir-se amb amics i familiars

La Fira del Circ de Cambrils no és només una oportunitat per gaudir dels espectacles i activitats, sinó que també és una ocasió per reunir-se amb amics i familiars i crear records inoblidables. L’ambient festiu i acollidor de la fira, juntament amb la passió i el talent dels artistes de circ, converteixen aquest esdeveniment en un veritable espectacle per a tothom.

En resum, la Fira del Circ de Cambrils és una celebració fascinant que posa de manifest la bellesa i la diversitat de l’art circense. És un espai de trobada per a artistes, professionals del circ i amants d’aquesta forma d’entreteniment, que converteixen Cambrils en un lloc màgic i vibrant durant els dies de la fira. És una oportunitat per escapar-se de la rutina i endinsar-se en el meravellós món del circ.

 

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Cambrils

|

Baix Camp

|

Tarragona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA