Fira del Bosc a Sant Celoni

COMPARTIR

La Fira del Bosc a Sant Celoni és una celebració anual que converteix aquest poble en un veritable santuari per a amants de la naturalesa

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Sant Celoni

-

Vallès Oriental

-

Barcelona

| Data:

21/10/2023
al 22/10/2023

Fira del Bosc a Sant Celoni

La Fira del Bosc a Sant Celoni és una celebració anual que converteix aquest poble en un veritable santuari per a amants de la naturalesa, els productes forestals i la vida rural. Aquesta fira, que se celebra cada any, és una oportunitat per connectar amb les arrels de la comarca i celebrar la riquesa del bosc i els seus recursos.

La Fira del Bosc de Sant Celoni és més que una simple fira: és un esdeveniment que reflecteix l’estima de la comunitat local per la naturalesa i les tradicions rurals. El bosc té un paper fonamental en aquesta regió, oferint una gran varietat de productes com bolets, plantes medicinals, fruits silvestres i fusta. La fira serveix com a plataforma per mostrar i promocionar aquesta riquesa natural.

Els visitants de la Fira del Bosc poden gaudir de diverses activitats i esdeveniments relacionats amb la naturalesa i la vida a l’aire lliure. Hi ha exposicions i demostracions de productes forestals, on els experts expliquen com es recullen i processen els recursos del bosc. També es poden adquirir productes frescos com bolets, melmelades, herbes medicinals i altres delícies locals.

Els qui visiten la fira poden participar en rutes i excursions pel bosc acompanyats per guies experts, on poden aprendre sobre la flora i fauna de la zona i, amb sort, descobrir bolets o altres tresors naturals. Això fa que la fira sigui una oportunitat per als entusiastes de la naturalesa de connectar amb la terra i amb la seva biodiversitat.

La música i la dansa tradicional també tenen un paper important en la Fira del Bosc, ja que s’organitzen actuacions en viu que reflecteixen la cultura local. A més, els esdeveniments esportius i les activitats recreatives solen ser una part destacada de la festa, amb jocs tradicionals i competicions que conviden a la participació activa de tota la família.

La Fira del Bosc a Sant Celoni és una celebració que exalta el valor de la natura i els recursos del bosc a la comarca. És una oportunitat per experimentar l’encant de la vida rural i gaudir de productes frescos i tradicionals. Aquesta fira captura l’esperit autèntic de la zona i convida a tots els qui la visiten a connectar amb la natura i les tradicions locals. Si tens l’oportunitat de visitar Sant Celoni durant aquest esdeveniment, et submergiràs en un món d’aromes, sabors i cultura autèntica.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Sant Celoni

|

Vallès Oriental

|

Barcelona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA