Fira del Blat al Pa de Castelló d’Empúries

COMPARTIR

importància del blat i el pa en la nostra cultura i gastronomia.

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Castelló d'Empúries

-

Alt Empordà

-

Girona

| Data:

11/06/2023
al 11/06/2023

La Fira del Blat al Pa de Castelló d’Empúries és una festa tradicional que se celebra anualment al municipi de Castelló d’Empúries, a la comarca de l’Alt Empordà. Aquest esdeveniment té com a finalitat destacar la importància del blat com a cereal bàsic per a l’alimentació i, especialment, per a la producció del pa artesanal, una tradició culinària profunda a la zona.

La Fira del Blat al Pa de Castelló d’Empúries es desenvolupa en un ambient festiu i acull un ampli ventall d’activitats relacionades amb el món del pa i del blat. El punt central de la fira és l’exposició i venda de productes locals, on els visitants poden gaudir de delicioses mostres de pa artesanal elaborat amb blat de qualitat, així com d’altres productes derivats com pastissos, dolços i galetes.

Durant la fira, els artesans i productors locals mostren les seves habilitats i coneixements en l’elaboració del pa, oferint demostracions en viu de com es fa el procés de barrejar, fermentar i coure el pa. A més, els visitants poden participar en tallers pràctics on poden aprendre a fer pa amb les tècniques tradicionals i descobrir els secrets d’aquest art culinari.

La Fira del Blat al Pa de Castelló d’Empúries és una ocasió per gaudir de la gastronomia local i connectar amb les tradicions i costums de la zona. És una festa que enalteix el valor del pa artesanal i posa de manifest la importància del blat com a ingredient fonamental de la nostra alimentació.

Si tens l’oportunitat de visitar la Fira del Blat al Pa de Castelló d’Empúries, podràs descobrir els sabors autèntics del pa artesanal i connectar amb la comunitat local que manté viva aquesta tradició. És una experiència enriquidora que et transportarà a través dels sentits i et permetrà apreciar la importància del blat i el pa en la nostra cultura i gastronomia.

FITXA TÈCNICA

Preu:

Adreça:

|

Castelló d'Empúries

|

Alt Empordà

|

Girona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA