Fira de Sant Martirià de Banyoles, fira agrícola i ramadera

COMPARTIR

La Fira de Sant Martirià a Banyoles és una celebració anual que posa de manifest la rica tradició agrícola i ramadera d'aquesta pintoresca localitat.

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Banyoles

-

Pla de l'Estany

-

Girona

| Data:

17/11/2023
al 19/11/2023

Fira de Sant Martirià de Banyoles, fira agrícola i ramadera

La Fira de Sant Martirià a Banyoles és una celebració anual que posa de manifest la rica tradició agrícola i ramadera d’aquesta pintoresca localitat. Amb profundes arrels en el cor de la comunitat, aquesta fira agrícola destaca com una oportunitat única per als agricultors, ramaders i amants de la vida rural per compartir la seva passió per la terra i els seus fruits.

El cor de la fira està format pels mercats agrícoles i ramaders, on els pagesos i ramaders locals mostren amb orgull els seus productes. Des de fruites i verdures fresques fins a productes lactis, embotits i artesanies, cada parada és un testimoni de l’art i la dedicació que es posa en la producció d’aliments de qualitat. Els visitants poden gaudir d’una experiència autèntica, comprant productes directament dels productors i apreciant la connexió entre la terra i la taula.

La Fira de Sant Martirià també ofereix una oportunitat única per aprendre i participar en activitats relacionades amb el món agrícola. Des de demostracions de maquinària agrícola fins a tallers sobre pràctiques agràries sostenibles, aquesta fira té un component educatiu que valora la conservació dels recursos naturals i la promoció de pràctiques agrícoles responsables.

Els concursos ramaders són una part destacada de l’esdeveniment, on els pagesos exhibeixen amb orgull els seus millors animals. Aquesta competició no només destaca la bellesa del bestiar, sinó que també posa de manifest la importància de la cria i la conservació de les races locals.

A més de l’aspecte agrícola, la Fira de Sant Martirià també ofereix entreteniment i activitats per a tota la família. Des de cercaviles i actuacions folklòriques fins a fires d’atraccions i parades amb productes artesans, la fira crea una atmosfera animada i festiva que atrau visitants de tots els racons de Catalunya.

La Fira de Sant Martirià de Banyoles, amb la seva combinació de tradició, coneixement agrícola i diversió familiar, és molt més que una simple celebració local; és un homenatge a la vida rural i un recordatori de la importància de preservar les arrels agrícoles enmig del món modern.

 

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Banyoles

|

Pla de l'Estany

|

Girona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA