Fira de Sant Marc a Salvador de Guardiola

COMPARTIR

La Fira de Sant Marc a Sant Salvador de Guardiola és una celebració enèrgica i plena de vida que omple els carrers d'aquest encantador poble amb una atmosfera festiva i animada.

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Sant Salvador de Guardiola

-

Bages

-

Barcelona

| Data:

28/04/2024
al 28/04/2024

Fira de Sant Marc a Salvador de Guardiola

La Fira de Sant Marc a Sant Salvador de Guardiola és una celebració enèrgica i plena de vida que omple els carrers d’aquest encantador poble amb una atmosfera festiva i animada. Aquest esdeveniment, que té lloc cada any, és una oportunitat per a la comunitat local i els visitants de reunir-se, celebrar i gaudir de tot el que aquesta regió té per oferir.

Els carrers s’omplen de parades de productes locals, artesanies, i gastronomia tradicional, mostrant la riquesa i la diversitat de la cultura catalana. Des de formatges i embotits fins a dolços artesanals i vins de la comarca, hi ha una àmplia gamma de delícies per a tots els gustos i paladars.

La Fira de Sant Marc també és una oportunitat per als artesans locals de mostrar la seva feina i habilitats úniques. Els visitants poden trobar una gran varietat de productes artesanals, com ceràmica, bijuteria, tèxtils i molts altres articles únics que capturen l’essència de la regió.

A més de les parades, la fira ofereix una àmplia gamma d’activitats i esdeveniments per entretenir a tota la família. Des de concerts de música tradicional fins a espectacles de dansa i teatre de carrer, hi ha diversió per a tots els gustos i edats. També es poden trobar activitats especials per als més petits, com jocs tradicionals i tallers d’artesania.

La Fira de Sant Marc no només és una celebració de la cultura i la tradició locals, sinó també una oportunitat per connectar amb la comunitat i celebrar el llegat de Sant Marc, patró del poble. És un recordatori de la importància de valorar i preservar les nostres arrels i tradicions, mentre celebrem tot el que fa que aquesta regió sigui tan especial.

 

FITXA TÈCNICA

Preu:

Adreça:

|

Sant Salvador de Guardiola

|

Bages

|

Barcelona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA