Fira de Sant Jaume de Reus

COMPARTIR

La Fira de Sant Jaume de Reus, una celebració tradicional plena d'alegria i animació que té lloc cada any a ciutat de Reus

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Reus

-

Baix Camp

-

Tarragona

| Data:

21/07/2023
al 23/07/2023

La Fira de Sant Jaume de Reus, una celebració tradicional plena d’alegria i animació que té lloc cada  any a   ciutat de Reus. Aquesta fira centenària és una oportunitat única per endinsar-se en la riquesa cultural i històrica de la zona, mentre gaudim d’activitats emocionants i delicioses tradicions culinàries.

La Fira de Sant Jaume és una festa amb un esperit molt especial, que va més enllà dels seus orígens medievals. Reus, coneguda com la ciutat del modernisme, mostra el seu caràcter únic a través de decoracions florals, edificis emblemàtics i desfilades d’estendards i gegants que omplen els carrers amb colors i música.

És l'oportunitat perfecta per descobrir artesans experts en ceràmica, bijuteria, cuir, i molts altres oficis tradicionals que són part integral de la cultura reusenca.

Durant els dies de la fira, els carrers es transformen en un veritable mercat a l’aire lliure, on artesans i comerciants locals presenten les seves creacions i productes artesanals. És l’oportunitat perfecta per descobrir artesans experts en ceràmica, bijuteria, cuir, i molts altres oficis tradicionals que són part integral de la cultura reusenca.

Les olors dels plats tradicionals omplen l’aire mentre els restaurants i parades de menjars ofereixen delicioses especialitats locals. Des dels famosos «vermuts» acompanyats de tapa, fins als plats més elaborats de la cuina catalana, la Fira de Sant Jaume és una festa per als sentits i una oportunitat per conèixer la gastronomia autòctona.

Els més petits també tenen el seu espai en aquesta festa, ja que hi ha atraccions i activitats especials pensades per a ells

Els més petits també tenen el seu espai en aquesta festa, ja que hi ha atraccions i activitats especials pensades per a ells. Els infants gaudeixen de jocs, tallers i actuacions que fan que la Fira de Sant Jaume sigui una experiència inoblidable per a tota la família.

La Fira de Sant Jaume de Reus és molt més que una simple celebració; és una finestra oberta a la rica cultura i tradicions catalanes. És una festa que combina el passat i el present, on els visitants poden gaudir de la calorosa hospitalitat del poble reusenc i descobrir el caràcter autèntic i festiu d’aquesta ciutat amb encant. Una experiència inoblidable que deixarà empremta en el cor de tots aquells que la visitin.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Reus

|

Baix Camp

|

Tarragona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA