Fira de l’Oli Nou Reus

COMPARTIR

La Fira de l'Oli Nou a Reus és com una celebració dedicada a l'elixir daurat que flueix del cor dels olivars, capturant l'essència de la terra i portant-la als paladars dels qui l'assaboreixen.

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Reus

-

Baix Camp

-

Tarragona

| Data:

11/11/2023
al 12/11/2023

Fira de l’Oli Nou Reus

La Fira de l’Oli Nou a Reus és com una celebració dedicada a l’elixir daurat que flueix del cor dels olivars, capturant l’essència de la terra i portant-la als paladars dels qui l’assaboreixen. Aquest esdeveniment, amb l’aroma embriagador de l’oli fresc a l’aire, és una oportunitat per endinsar-se en el món d’aquest líquid preciós que és molt més que un simple condiment.

La fira és un homenatge a l’art de l’elaboració de l’oli d’oliva, amb productors locals que comparteixen la seva passió per la tradició i la qualitat. Els visitants tenen l’oportunitat de tastar i descobrir els olis nous, on cada gota revelant el caràcter únic del terreny on les oliveres creixen amb força.

Els estands de la Fira de l’Oli Nou són com una paleta de sabors, des de varietats intensament picants fins a altres més suaus i afruitades. Els productors expliquen amb orgull els processos d’extracció i els secrets que fan que el seu oli sigui excepcional. Aquesta interacció directa amb els artesans de l’oli converteix la fira en una experiència educativa i gustativa.

A més de l’oli en si, la fira també ofereix una varietat de productes relacionats amb l’olivera, com sabons d’oli d’oliva, olives marinades i altres delícies gastronòmiques que complementen aquest tresor culinari. El mercat es converteix en una festa pels sentits, amb els colors brillants dels olis i la fragància de les herbes que es barregen a l’ambient.

La Fira de l’Oli Nou no és només una celebració gastronòmica, sinó una oportunitat per connectar amb la cultura local, amb música, dansa i activitats per a tota la família. És un recordatori viu de com aquest líquid daurat no només uneix sabors, sinó persones i comunitats.

La Fira de l’Oli Nou a Reus és una immersió en el món de l’oli d’oliva, una experiència que captura la riquesa de la terra en cada gota. És una celebració de la tradició, el sabor i la comunitat, on els amants de la bona cuina es reuneixen per compartir l’alegria d’aquest regal de la natura.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Reus

|

Baix Camp

|

Tarragona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA