Fira de l’Oli i la Garrofa de les Terres de l’Ebre a Jesús

COMPARTIR

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Tortosa

-

Baix Ebre

-

Tarragona

| Data:

12/05/2023
al 14/05/2023

La Fira de l’Oli i la Garrofa de les Terres de l’Ebre és una celebració que té lloc al poble de Jesús, situat a la comarca del Baix Ebre, a la província de Tarragona, a Catalunya.

La fira té com a objectiu promocionar i difondre els productes locals de la zona, especialment l’oli i la garrofa, que són productes típics de les Terres de l’Ebre. La fira, porta ja darrere seu moltes edicions i del seu origen fins avui, s’ha convertit en una cita ineludible per als amants de la gastronomia i la cultura de la zona.

Durant la fira, es poden trobar diferents activitats relacionades amb els productes locals. Hi ha degustacions d’olis i garrofes, tallers per a tota la família on es pot aprendre a elaborar oli i altres productes artesanals, i també es realitzen visites a molins d’oli i cooperatives per veure com s’elabora l’oli.

A més a més, durant la fira també hi ha un mercat de productes locals on es poden trobar productes artesanals i alimentaris de la zona, així com activitats culturals com a concerts de música tradicional, ball de gegants i altres espectacles.

La Fira de l’Oli i la Garrofa de les Terres de l’Ebre és una ocasió única per gaudir de la riquesa gastronòmica i cultural d’aquesta zona de Catalunya. És una fira popular i participativa que cada any atrau molts visitants, tant de la mateixa comarca com de tota Catalunya i altres regions d’Espanya. Sense cap mena de dubte, una oportunitat per a descobrir els secrets d’aquests productes únics i la història que s’amaga rere ells.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Tortosa

|

Baix Ebre

|

Tarragona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA