Fira de les herbes i flors de muntanya de Setcases

COMPARTIR

la natura i la riquesa botànica de les muntanyes, i és un punt de trobada per als amants de les plantes, les herbes medicinals i la flora autòctona

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Setcases

-

Ripollès

-

Girona

| Data:

17/06/2023
al 17/06/2023

La Fira de les Herbes i Flors de Muntanya de Setcases és un esdeveniment anual que té lloc a la pintoresca localitat de Setcases, situada a la comarca del Ripollès. Aquesta fira és una celebració de la natura i la riquesa botànica de les muntanyes, i és un punt de trobada per als amants de les plantes, les herbes medicinals i la flora autòctona.

La Fira de les Herbes i Flors de Muntanya de Setcases té com a objectiu principal promoure i valorar les plantes i flors que es troben en aquest entorn natural privilegiat. És una oportunitat per conèixer i aprendre sobre les propietats i usos terapèutics de les herbes medicinals, així com per descobrir les espècies florals més representatives de la regió.

diferents estands i parades on s'exposen i venen herbes medicinals, flors, plantes ornamentals

Durant la fira, els visitants tenen l’oportunitat de recórrer els diferents estands i parades on s’exposen i venen herbes medicinals, flors, plantes ornamentals, productes artesanals i altres articles relacionats amb el món vegetal. És un espai on es pot trobar una gran varietat de productes locals, com mel, infusions, ungüents i altres remeis naturals elaborats amb plantes de la zona.

A més de les parades de venda, la fira ofereix activitats complementàries com tallers, conferències i demostracions pràctiques sobre l’ús i la preparació d’herbes medicinals. Aquests tallers proporcionen coneixements pràctics sobre com utilitzar les plantes per a la salut i el benestar, i són una oportunitat per aprendre de mestres i experts en aquest camp.

utilitzar les plantes per a la salut i el benestar

La Fira de les Herbes i Flors de Muntanya de Setcases també és un esdeveniment cultural i festiu, amb una programació diversa que inclou música en viu, espectacles de dansa i altres manifestacions artístiques. És un ambient festiu i acollidor, on la música i la gastronomia local s’uneixen per crear una experiència completa i agradable per als visitants.

Aquesta fira és una ocasió especial per descobrir la bellesa de la natura i gaudir de l’encant d’un poble de muntanya com Setcases. Les seves vistes panoràmiques, els seus paisatges idíl·lics i la seva rica flora fan d’aquest esdeveniment una oportunitat única per connectar amb la natura i aprendre sobre el potencial terapèutic i culinari de les herbes i flors de muntanya.

En resum, la Fira de les Herbes i Flors de Muntanya de Setcases és un esdeveniment que captiva els sentits i enriqueix l’ànima. És una oportunitat per connectar amb la natura, descobrir el poder de les plantes i celebrar la bellesa i la diversitat del món vegetal. Una experiència que no només ofereix coneixements i productes, sinó també una connexió profunda amb el nostre entorn natural.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Setcases

|

Ripollès

|

Girona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA