Fira de l’Aixada a Manresa

COMPARTIR

La Fira de l'Aixada a Manresa és una celebració anual que transforma aquesta ciutat en un escenari vibrant de cultura, artesania i tradició.

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Manresa

-

Bages

-

Barcelona

| Data:

24/02/2024
al 25/02/2024

Fira de l’Aixada a Manresa

La Fira de l’Aixada a Manresa és una celebració anual que transforma aquesta ciutat en un escenari vibrant de cultura, artesania i tradició. Aquesta fira, és una oportunitat única per a residents i visitants de connectar amb l’essència i la història de Manresa, oferint una experiència enriquidora i plena de diversitat.

El cor de la Fira de l’Aixada és el mercat medieval que pren els carrers del nucli antic de la ciutat. Amb carrerons empedrats plens de parades acolorides, artesans locals ofereixen una àmplia varietat de productes fets a mà, des d’objectes d’art i artesania fins a aliments tradicionals i begudes. Aquest mercat recrea l’ambient autèntic de l’època medieval, amb venedors vestits amb vestits antics, músics amb instruments tradicionals i animadors que donen vida a l’escenari amb representacions teatrals i activitats interactives.

La Fira de l’Aixada també destaca per les actuacions en viu que tenen lloc en diferents escenaris al llarg del recorregut. Música, dansa i teatre es barregen en un espectacle cultural que reflecteix la diversitat i riquesa de la tradició manresana. A més, tallers educatius i activitats participatives permeten als visitants involucrar-se i aprendre més sobre les arrels històriques i culturals de la ciutat.

El compromís amb la sostenibilitat i la preservació del patrimoni local també és un element clau de la Fira de l’Aixada. Amb una atenció especial a la producció i comerç sostenibles, la fira destaca la importància de valorar les tradicions locals i el medi ambient.

La Fira de l’Aixada a Manresa no només és una oportunitat de retrocedir en el temps i experimentar la vida medieval, sinó també una mostra vibrant de la vitalitat cultural i comunitària de la ciutat. Amb la seva atmosfera festiva i acollidora, aquesta fira es converteix en una experiència única que captiva i inspira a tots els qui tenen la sort de formar part d’aquesta celebració anual.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Manresa

|

Bages

|

Barcelona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA