Fira de la Rosa de Roses

COMPARTIR

fira és l'exposició de roses

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Roses

-

Alt Empordà

-

Girona

| Data:

6/06/2023
al 11/06/2023

La Fira de la Rosa de Roses és un esdeveniment tradicional que se celebra cada any al municipi de Roses, a la Costa Brava, a la província de Girona. Aquesta festa té com a objectiu principal celebrar i promoure la riquesa floral de la zona i la cultura local.

La Fira de la Rosa de Roses ofereix una gran varietat d’activitats i esdeveniments que atrauen tant a residents com a visitants. El punt central de la fira és l’exposició de roses, on els productors locals i internacionals presenten una àmplia selecció de varietats de roses, des de les més clàssiques fins a les més exòtiques. Els visitants poden gaudir de passejar pels jardins plens de colors i aromes, i fins i tot tenir l’oportunitat de comprar roses per portar-se a casa.

passejar pels jardins plens de colors i aromes

A més de l’exposició de roses, la fira també ofereix altres activitats relacionades amb la cultura i la tradició. Hi ha espectacles de música en directe, danses tradicionals, desfilades, concursos de poesia i pintura, i tallers per aprendre a fer arranjaments florals o altres treballs manuals relacionats amb les roses. També hi ha parades amb productes locals com a vins, oli d’oliva, formatges i altres productes artesanals.

La Fira de la Rosa de Roses és una oportunitat perfecta per conèixer i gaudir de la bellesa natural de les roses, així com per descobrir la cultura i les tradicions de la zona. És una celebració que atrau persones de tot arreu, tant locals com turistes, i que enriqueix la vida de la comunitat de Roses i promou el turisme de la regió.

Roses, a la Costa Brava, a la província de Girona
Si tens l’oportunitat de visitar la Fira de la Rosa de Roses, no et decebrà. Podràs submergir-te en un món ple de roses i gaudir d’una festa que combina la bellesa floral amb la cultura i l’alegria.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Roses

|

Alt Empordà

|

Girona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA