Fira de la Ratafia de Centelles

COMPARTIR

Ratafia catalana

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Centelles

-

Osona

-

Barcelona

| Data:

10/06/2023
al 11/06/2023

La Fira de la Ratafia de Centelles és una de les fires més importants de Catalunya dedicada a aquest licor típic de la zona. Aquesta fira té lloc anualment i és una oportunitat perfecta per als amants de la ratafia per descobrir nous sabors i varietats d’aquesta beguda.

Durant la fira, els visitants poden degustar ratafies de diferents tipus i aromes, així com aprendre a fer la seva pròpia ratafia a través de tallers i activitats organitzades per artesans locals. També hi ha concursos de degustació de ratafies i altres activitats relacionades amb la cultura i la gastronomia local.

Ratafia licor típic de la zona de centelles

La Fira de la Ratafia de Centelles té una llarga història, ja que es va començar a celebrar fa més de trenta anys. Des de llavors, la fira s’ha convertit en un esdeveniment cultural i gastronòmic destacat a Catalunya, atraient visitants de tot arreu del país i de fora.

un esdeveniment cultural i gastronòmic destacat a Catalunya

A més de la degustació de ratafies, la fira també ofereix altres activitats culturals i lúdiques, com ara concerts de música en directe, espectacles teatrals i animació infantil. També hi ha una àmplia oferta gastronòmica, amb parades de menjar típic de la zona i productes artesanals.

culturals i lúdiques en un ambient festiu i acollidor

En resum, la Fira de la Ratafia de Centelles és una oportunitat única per als amants de la ratafia i la cultura catalana per descobrir les varietats i sabors d’aquesta beguda típica, així com gaudir d’activitats culturals i lúdiques en un ambient festiu i acollidor.

 

 

 

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Centelles

|

Osona

|

Barcelona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA