Fira de la Primavera a Premià de mar

COMPARTIR

La Fira de la Primavera a Premià de Mar és un esdeveniment anual que transforma aquesta encantadora localitat costanera en un escenari viu de colors, aromes i activitats festives.

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Premià de Mar

-

Maresme

-

Barcelona

| Data:

28/04/2024
al 28/04/2024

Fira de la Primavera a Premià de Mar

La Fira de la Primavera a Premià de Mar és un esdeveniment anual que transforma aquesta encantadora localitat costanera en un escenari viu de colors, aromes i activitats festives. Aquesta celebració, esperada amb entusiasme, és una oportunitat perfecta per donar la benvinguda a la nova estació i gaudir de tot el que la primavera té per oferir.

Els carrers principals es converteixen en un mercat a l’aire lliure, amb parades que ofereixen una àmplia varietat de productes locals i artesanals. Des de fruits i verdures fresques fins a flors i plantes ornamentals, hi ha una gran diversitat de productes que reflecteixen la riquesa agrícola de la regió i la bellesa de la nova estació.

La gastronomia també és una part destacada de la Fira de la Primavera, amb parades que ofereixen delícies locals com embotits, formatges, olives i pa artesanal. Els visitants poden degustar i descobrir els sabors únics de la cuina mediterrània, tot mentre gaudeixen de l’ambient animat i l’alegria de la fira.

A més de les parades de productes, la Fira de la Primavera ofereix una àmplia gamma d’activitats i entreteniment per a tota la família. Des de concerts de música en viu fins a espectacles de dansa i teatre, hi ha diversió per a tots els gustos i edats. També es poden trobar activitats especials per als més petits, com tallers d’artesania i jocs infantils.

La Fira de la Primavera no només és una celebració de la nova estació, sinó també una oportunitat per connectar amb la comunitat i celebrar la vida i l’alegria que ens ofereix la primavera. És un recordatori de la importància de valorar i gaudir dels petits plaers de la vida mentre celebrem tot el que ens ofereix la natura.

 

FITXA TÈCNICA

Preu:

Adreça:

|

Premià de Mar

|

Maresme

|

Barcelona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA