Fira de la Mel de Crespià

COMPARTIR

La Fira de la Mel de Crespià és un esdeveniment anual que celebra la rica tradició apícola d'aquest petit poble.

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Crespià

-

Pla de l'Estany

-

Girona

| Data:

24/02/2024
al 25/02/2024

Fira de la Mel de Crespià

La Fira de la Mel de Crespià és un esdeveniment anual que celebra la rica tradició apícola d’aquest petit poble. Aquesta fira, és una oportunitat per a locals i visitants de gaudir d’una jornada plena de sabors, aromes i activitats relacionades amb el món de la mel i les abelles.

El cor de la fira és sens dubte la mel, i els apicultors locals presenten amb orgull les seves varietats úniques que captiven els paladars dels visitants. Des de la mel més suau fins a les varietats més intensament aromàtiques, cada gota ofereix una experiència única que reflecteix les diferents flors i plantes de la regió. Els visitants tenen l’oportunitat de degustar i adquirir mel directament dels productors, garantint una experiència autèntica i fresca.

A més de la degustació de mel, la fira ofereix una àmplia gamma d’activitats per a tota la família. Des de tallers educatius sobre la importància de les abelles fins a demostracions pràctiques de com es realitza la recol·lecció de la mel, els visitants poden aprofundir en el fascinant món de l’apicultura. Els artesans locals també tenen presència, exhibint productes fets a mà relacionats amb la mel i les abelles.

La Fira de la Mel de Crespià no és només una oportunitat per a la comunitat local de mostrar el seu treball i dedicació en el món de l’apicultura, sinó també una manera d’educar i conscienciar el públic sobre la importància de protegir les abelles i el seu paper fonamental en l’ecosistema. És un esdeveniment que uneix la tradició, la cultura i la natura, i que permet als visitants connectar amb la bellesa i la riquesa de la terra.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Crespià

|

Pla de l'Estany

|

Girona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA