Fira de la Llet de Vilobí d’Onyar i Festa de Sant Galderic

COMPARTIR

La Fira de la Llet de Vilobí d'Onyar és un esdeveniment anual que posa de manifest la riquesa i la tradició del sector làctic d'aquest petit municipi situat a la comarca d'Osona

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Vilobí d'Onyar

-

Selva

-

Girona

| Data:

21/10/2023
al 22/10/2023

Fira de la Llet de Vilobí d’Onyar i Festa de Sant Galderic

La Fira de la Llet de Vilobí d’Onyar és un esdeveniment anual que posa de manifest la riquesa i la tradició del sector làctic d’aquest petit municipi situat a la comarca d’Osona. Aquesta fira és una celebració dedicada a la llet i els seus derivats, i té lloc en un entorn rural idíl·lic que reflecteix la profunda connexió de la comunitat amb la producció de llet i els seus productes.

La Fira de la Llet és una oportunitat per a habitants locals i visitants per conèixer més sobre la importància de la ramaderia i la producció de llet a la zona. Els assistents poden gaudir d’una varietat d’activitats i esdeveniments que inclouen exhibicions de bestiar boví, on es mostren les diferents races de bestiar i les tècniques de cria.

Un dels grans atractius de la fira és la degustació de productes làctics. Els visitants poden tastar i comprar una àmplia gamma de formatges, iogurts, mantega i altres productes elaborats amb llet fresca. A més de la degustació, els productors locals sovint expliquen els secrets de la seva producció, proporcionant una oportunitat única per aprendre sobre les tradicions i les tècniques que fan que els productes de Vilobí d’Onyar siguin tan especials.

Així mateix, la fira sol incloure activitats relacionades amb la gastronomia i la cuina, amb demostracions de com preparar plats tradicionals que incorporen formatges i productes làctics com ingredients principals. També hi ha estands de productes artesans i d’altres exhibicions relacionades amb la cultura rural i la vida al camp.

La música i la dansa també tenen un paper important a la Fira de la Llet, amb actuacions en viu que reflecteixen la cultura i les tradicions locals. Això fa que la fira sigui una experiència completa que combina l’agricultura, la gastronomia, la música i el coneixement del patrimoni cultural de la zona.

La Fira de la Llet de Vilobí d’Onyar és molt més que un esdeveniment gastronòmic; és una oportunitat per celebrar la vida rural i agrària, i per connectar amb les arrels i les tradicions d’aquesta encantadora comunitat. Si tens l’oportunitat de visitar Vilobí d’Onyar durant aquest esdeveniment, descobriràs una part especial de la cultura catalana centrada en la llet i els seus productes.

FITXA TÈCNICA

Preu:

Adreça:

|

Vilobí d'Onyar

|

Selva

|

Girona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA