Fira de la coca i el mató de Monistrol de Montserrat

COMPARTIR

Fira de la coca i el mató de Monistrol de Montserrat, és un reclam anual gastronòmic que ha esdevingut en el temps en una de les principals fires del sector gastronòmiques de Catalunya

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Monistrol de Montserrat

-

Bages

-

Barcelona

| Data:

28/10/2023
al 29/10/2023

Fira de la coca i el mató de Monistrol de Montserrat

Monistrol de Montserrat és un pintoresc municipi situat als peus del massís de Montserrat. La seva ubicació privilegiada, envoltada de muntanyes impressionants i natura exuberant, fa que sigui un lloc especial per a viure i visitar.

Fira de la coca i el mató de Monistrol de Montserrat, és un reclam anual gastronòmic que ha esdevingut en el temps en una de les principals fires del sector gastronòmiques de Catalunya i té una molt especial rellevància a la província de Barcelona i, sobretot dins de la seva bonica comarca del Bages.

Se celebra tradicionalment el cap de setmana anterior a la festa de Tots Sants i és motiu d’obligat de visitar el municipi tots els amants d’uns dels dolços més típics de tot Catalunya: la coca i el mató de Montserrat.

Hi descobrireu demostracions gastronòmiques i culinàries, xerrades d’esparts i moltes i diverses interessants parades d’alimentació, que clarament són el reclam i la base de la Fira de la coca i el mató de Monistrol de Montserrat.

La Fira de la coca i el mató de Monistrol de Montserrat, us proposa també interessants i originals demostracions i actuacions de les entitats del municipi i així com activitats de caràcter cultural, musical, teatral i festiu.

 

FITXA TÈCNICA

Preu:

Adreça:

|

Monistrol de Montserrat

|

Bages

|

Barcelona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA