Fira de la Cirera i Tradicions de Llers

COMPARTIR

difondre les tradicions i costums locals.

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Llers

-

Alt Empordà

-

Girona

| Data:

11/06/2023
al 11/06/2023

La Fira de la Cirera i Tradicions de Llers és un esdeveniment anual que se celebra al municipi de Llers, a la comarca de l’Alt Empordà. Aquesta festa tradicional és una oportunitat per celebrar i promoure la cirera, una de les fruites més característiques de la zona, i alhora per mantenir i difondre les tradicions i costums locals.

venda de cireres fresques i productes derivats de la cirera

La Fira de la Cirera i Tradicions de Llers té lloc coincidint amb la temporada de maduració de les cireres. És un esdeveniment molt esperat per a Llers i atreu visitants de tot arreu. La festa ofereix una gran varietat d’activitats per a tots els gustos i edats.

El punt central de la fira és l’exposició i venda de cireres fresques i productes derivats de la cirera. Els visitants tenen l’oportunitat de degustar i comprar cireres de qualitat, i també poden trobar productes com melmelades, licors, dolços i altres delícies elaborades amb aquesta sucosa fruita. És una ocasió perfecta per conèixer i apreciar les diferents varietats de cireres i descobrir la seva versatilitat en la cuina.

La Fira de la Cirera i Tradicions de Llers també és una ocasió per aprendre i preservar les tradicions locals

A més de la cirera, la fira ofereix una àmplia gamma d’activitats relacionades amb les tradicions i la cultura local. Hi ha exhibicions de balls tradicionals, música en directe amb grups locals, teatre, tallers artesanals i altres manifestacions culturals que enriqueixen l’ambient festiu. També s’organitzen concursos de dibuix i fotografia, activitats infantils i altres esdeveniments que involucren a tota la família.

La Fira de la Cirera i Tradicions de Llers també és una ocasió per aprendre i preservar les tradicions locals. Es realitzen demostracions de treballs artesanals tradicionals, com la cistelleria o l’elaboració de productes amb fang. També es poden visitar exposicions que mostren l’evolució de la vida a Llers al llarg dels anys i descobrir l’arquitectura i el patrimoni cultural del poble.

En resum, la Fira de la Cirera i Tradicions de Llers és una celebració plena de sabor, tradició i cultura. És una oportunitat per gaudir de la deliciosa cirera de la zona, descobrir les tradicions i costums locals i connectar amb la comunitat de Llers. Si tens l’oportunitat de visitar aquesta fira, no dubtis a fer-ho i viure una experiència autèntica i festiva.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Llers

|

Alt Empordà

|

Girona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA