Fira de la Castanya de Viladrau

COMPARTIR

La Fira de la Castanya de Viladrau és un esdeveniment anual que celebra una de les tradicions més arrelades a aquesta petita localitat situada al parc natural del Montseny

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Viladrau

-

Osona

-

Girona

| Data:

28/10/2023
al 29/10/2023

Fira de la Castanya de Viladrau

La Fira de la Castanya de Viladrau és un esdeveniment anual que celebra una de les tradicions més arrelades a aquesta petita localitat situada al parc natural del Montseny. Aquesta fira, és una celebració de la castanya i de tot el que aquest fruit aporta a la cultura i la gastronomia de la regió.

La castanya és un dels productes més emblemàtics del Montseny, i la Fira de la Castanya de Viladrau és una oportunitat per compartir i promoure la riquesa d’aquesta collita. Els visitants poden gaudir d’una gran varietat de productes relacionats amb la castanya, com ara castanyes torrades, confitures de castanya, plats tradicionals com la «castanyada,» i fins i tot licors elaborats amb aquest apreciat fruit.

Un dels aspectes més destacats de la fira és l’oportunitat de recórrer els mercats d’artesania i tastar una gran varietat de productes locals, com formatges, embotits, mel i productes agrícoles frescos. Aquesta fira és una oportunitat única per a conèixer i adquirir productes tradicionals de la comarca, tot mentre es gaudeix de l’ambient festiu i l’hospitalitat dels habitants de Viladrau.

La Fira de la Castanya també ofereix activitats culturals i d’entreteniment per a tota la família. Hi ha concerts, espectacles de carrer, jocs i activitats infantils, i fins i tot rutes guiades pels voltants del Montseny per descobrir la natura que envolta la vila.

A més de la celebració de la castanya, la fira també destaca per la seva bellesa paisatgística. El Montseny és una zona de gran interès natural, amb boscos frondosos, rius cristal·lins i senders que conviden als amants de la natura a explorar-la.

La Fira de la Castanya de Viladrau és una celebració que no només celebra un fruit, sinó que ens recorda la importància de connectar amb les nostres arrels i valorar els productes i les tradicions locals. És una oportunitat per experimentar la riquesa de la cultura catalana i gaudir de l’entorn natural que fa que aquesta fira sigui una experiència inoblidable per a tots els qui la visiten.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Viladrau

|

Osona

|

Girona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA