Fira de la Candelera de Molins de Rei

COMPARTIR

La Fira de la Candelera de Molins de Rei és una celebració tradicional que il•lumina els carrers d'aquesta localitat amb una explosió de color, activitats i tradicions

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Molins de Rei

-

Baix Llobregat

-

Barcelona

| Data:

2/02/2024
al 4/02/2024

Fira de la Candelera de Molins de Rei

La Fira de la Candelera de Molins de Rei és una celebració tradicional que il·lumina els carrers d’aquesta localitat amb una explosió de color, activitats i tradicions. Aquesta festa, té les seves arrels en la veneració de la Candelera, una antiga festivitat cristiana que simbolitza la presentació del nen Jesús al temple.

El cor del festival es troba al mercat que s’instal·la al voltant de la plaça de l’Ajuntament. Les parades ofereixen una àmplia varietat de productes, des de candeles i artesania fins a productes locals i delícies gastronòmiques. Els aromes dels aliments tradicionals impregnen l’aire, creant una atmosfera acollidora i apetitosa.

Un dels elements més característics de la Fira de la Candelera és la presència de les candeles, que es venen en abundància i es converteixen en el símbol de la festa. Els artesans locals presenten candeles decorades i d’una gran varietat de formes i mides, des de les més petites fins a les més elaborades. Aquest element tradicional recorda l’origen de la festivitat i crea una connexió amb les arrels històriques.

El programa d’activitats de la fira abasta una àmplia gamma d’esdeveniments. Des de concerts i espectacles de música fins a exposicions d’art i tallers per a totes les edats, la Fira de la Candelera ofereix una experiència rica i variada. També és comú trobar activitats relacionades amb les tradicions locals, com ara sardanes, danses i altres manifestacions culturals.

La Fira de la Candelera no només és una oportunitat per als visitants de gaudir d’una jornada plena d’entreteniment i descobriment, sinó que també serveix com a punt de local. A través d’aquesta celebració, es preserven i es transmeten les tradicions, alhora que es fomenta la convivència i l’orgull de pertànyer a Molins de Rei. Aquesta festa brillant i vibrant contribueix a mantenir viva la riquesa cultural i l’esperit  d’aquesta encantadora localitat.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Molins de Rei

|

Baix Llobregat

|

Barcelona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA