Fira de la Candelera a La Pobla de Claramunt

COMPARTIR

La Fira de la Candelera a La Pobla de Claramunt és una celebració en què la tradició i l'alegria es barregen per crear una atmosfera vibrant que omple els carrers d'aquest encantador municipi.

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Pobla de Claramunt

-

Anoia

-

Barcelona

| Data:

4/02/2024
al 4/02/2024

Fira de la Candelera a La Pobla de Claramunt

La Fira de la Candelera a La Pobla de Claramunt és una celebració en què la tradició i l’alegria es barregen per crear una atmosfera vibrant que omple els carrers d’aquest encantador municipi. Aquest esdeveniment, constitueix una jornada dedicada a venerar la Candelera, alhora que ofereix una oportunitat de connectar i gaudir d’una varietat d’activitats.

La Fira de la Candelera destaca per la seva àmplia oferta d’activitats i parades distribuïdes pels carrers centrals del poble. Les parades exposen una àmplia gamma de productes, des de les candeles artesanals fins a l’artesania local i els productes agroalimentaris típics. Els aromes dels menjars tradicionals, com ara els embotits i formatges, impregnen l’aire, creant una atmosfera acollidora i apetitosa.

La Candelera, com a símbol central de la festivitat, és representada en diverses formes, des de petites candeles fins a grans figures artístiques. Aquests objectes, amb detalls elaborats i significats simbòlics, reflecteixen la creativitat i la devoció cap a aquesta tradició.

La música i la dansa ocupen un lloc especial durant la Fira de la Candelera. Les actuacions omplen els carrers amb melodies festives que acompanyen la celebració. Les danses tradicionals, conviden a la participació i es converteixen en una expressió col·lectiva de la identitat cultural local.

 La Fira de la Candelera no només és una festa, sinó també una oportunitat per als habitants de La Pobla de Claramunt de compartir les seves tradicions amb els visitants i mantenir viva la rica història i identitat del municipi.

FITXA TÈCNICA

Preu:

Adreça:

|

Pobla de Claramunt

|

Anoia

|

Barcelona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA