Fira de Circ al carrer de La Bisbal d’Empordà

COMPARTIR

Durant uns dies, la Bisbal d'Empordà es converteix en un escenari vibrant on artistes de circ de tot el món convergeixen per a oferir espectacles únics i inoblidables per a tothom que s'hi acosti.

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Catalunya

-

Baix Empordà

-

Girona

| Data:

14/07/2023
al 18/07/2023

La Fira de Circ al carrer de la Bisbal d’Empordà és un esdeveniment anual que omple els carrers d’aquest encantador municipi de la província de Girona amb la màgia i l’emoció del circ.

Durant uns dies, la Bisbal d’Empordà es converteix en un escenari vibrant on artistes de circ de tot el món convergeixen per a oferir espectacles únics i inoblidables per a tothom que s’hi acosti.
Aquesta fira és una oportunitat meravellosa perquè tant residents com visitants puguin experimentar l’esperit del circ de prop. Els carrers principals i places de la ciutat es transformen en escenaris improvisats, on els artistes mostren les seves habilitats i ens transporten a un món de fantasia i entreteniment. Malabaristes, malabaristes de foc, acròbates, trapezistes, titellaires i molts altres artistes s’uneixen per crear un ambient màgic que captiva l’atenció de grans i petits.

Els carrers estan plens de parades de circ, on es poden adquirir articles relacionats amb aquest món tan especial. Des de malles de malabars fins a titelles, passant per gorres de malabarista i tasses amb dissenys circenses, hi ha alguna cosa per a tots els gustos. També hi ha l’oportunitat de provar-ho un mateix i participar en tallers d’iniciació al circ, on es pot aprendre les tècniques bàsiques de diferents disciplines circenses.

La Fira de Circ al carrer de la Bisbal d’Empordà és una celebració de l’art i la cultura que involucra a la comunitat local i crea un ambient festiu i acollidor. És una oportunitat per a les famílies i amics de reunir-se, gaudir d’espectacles sorprenents. Els carrers es converteixen en escenaris vius on la imaginació i l’alegria es desborden, captivant a tothom amb la seva energia positiva.

Aquesta fira és un recordatori de la importància del circ com a forma d’expressió artística i com a medi per a connectar amb els altres. A més de l’entreteniment que proporciona, el circ també té la capacitat de transmetre valors com la superació personal, el treball en equip i la confiança. És una oportunitat per als joves artistes locals de mostrar el seu talent i ser inspirats pels professionals establerts.

En definitiva, la Fira de Circ al carrer de la Bisbal d’Empordà és un esdeveniment màgic que combina art, entreteniment i comunitat. És una ocasió única per a experimentar el circ en tota la seva grandesa i enamorar-se de la seva capacitat per a transportar-nos a un món de somnis i emocions. Si tens l’oportunitat de visitar aquesta fira, et recomano que no te la perdis. Sens dubte, serà una experiència que guardaràs en el teu cor per sempre.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Catalunya

|

Baix Empordà

|

Girona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA