Fiporc, Fira del Porc de Riudellots de la Selva

COMPARTIR

Fiporc, la Fira del Porc de Riudellots de la Selva, emergeix com un esdeveniment culinari i cultural que celebra les arrels i la tradició gastronòmica d'aquesta localitat

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Riudellots de la Selva

-

Selva

-

Girona

| Data:

17/02/2024
al 18/02/2024

Fiporc, Fira del Porc de Riudellots de la Selva

Fiporc, la Fira del Porc de Riudellots de la Selva, emergeix com un esdeveniment culinari i cultural que celebra les arrels i la tradició gastronòmica d’aquesta localitat. Aquesta fira, que ha esdevingut una cita anual imprescindible, encapsula l’essència d’una comunitat que valora la seva història i les seves delicioses especialitats locals.

El porc, com a protagonista indiscutible de Fiporc, revela la dedicació dels habitants de Riudellots de la Selva a la seva gastronomia. Des de les antigues tradicions fins a les creacions culinàries més innovadores, els visitants tenen l’oportunitat de descobrir i degustar una àmplia varietat de plats a base de porc, revelant la versatilitat d’aquest ingredient que ha estat una part fonamental de la dieta local al llarg del temps.

Les activitats de Fiporc no es limiten només als aspectes culinaris. La fira també serveix com un espai de convergència cultural, amb activitats com concerts, representacions teatrals i altres esdeveniments que omplen d’animació els carrers de Riudellots de la Selva. Així, Fiporc es converteix en un lloc de trobada per a la comunitat, amb la música i l’art complementant les delícies culinàries.

El mercat de productes locals que acompanya Fiporc és un altre aspecte destacat. Aquest mercat ofereix als visitants l’oportunitat de comprar productes artesans i gastronòmics de la zona, portant a casa una petita part de l’autenticitat i la qualitat que caracteritza la cuina i els productes de Riudellots de la Selva.

A través de Fiporc, Riudellots de la Selva reivindica la seva identitat gastronòmica i cultural, compartint amb orgull les seves tradicions i delícies locals amb residents i visitants. La fira esdevé un lloc on la comunitat es converteix en amfitriona, convidant a tots a gaudir d’una jornada plena de sabor, música i autenticitat en aquest racó encantador de la Selva.

FITXA TÈCNICA

Preu:

Adreça:

|

Riudellots de la Selva

|

Selva

|

Girona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA