FILMETS, Badalona Film Festival

COMPARTIR

FILMETS, Badalona Film Festival, és un esdeveniment cinematogràfic de renom internacional que ha convertit Badalona, en un epicentre de la cultura del cinema

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Badalona

-

Barcelonès

-

Barcelona

| Data:

20/10/2023
al 28/10/2023

FILMETS, Badalona Film Festival

FILMETS, Badalona Film Festival, és un esdeveniment cinematogràfic de renom internacional que ha convertit Badalona, en un epicentre de la cultura del cinema. Aquest festival, conegut també com a FILMETS Badalona, es caracteritza per la seva passió pel cinema i la seva dedicació a donar a conèixer la riquesa de les pel·lícules curtes.

. El festival premia les millors obres en categories com la ficció, l'animació, el documental i els curts destinats a un públic jove.

El FILMETS Badalona té una llarga història, ja que va ser fundat l’any 1969, i des d’aleshores ha crescut i es va convertir en un dels festivals de curts més importants d’Espanya i Europa. L’esperit d’aquest festival és celebrar la diversitat del cinema en curtmetratge, donant veu a directors emergents i veterans per expressar les seves històries d’una manera compacta i impactant.

Una de les característiques més rellevants del FILMETS Badalona és la seva competència oficial, que presenta un catàleg eclèctic de pel·lícules curtes procedents de tot el món. El festival premia les millors obres en categories com la ficció, l’animació, el documental i els curts destinats a un públic jove. El jurat inclou professionals del món del cinema i la cultura, que reconeixen i celebren la qualitat i la creativitat del cinema en curt.

A més de les projeccions de les obres en competència, el FILMETS Badalona ofereix una àmplia gamma d’activitats paral·leles, com projeccions temàtiques, retrospectives d’artistes destacades i sessions educatives per a estudiants i aspirants a cineastes. També és una plataforma per als cineastes emergents, ja que permet establir connexions amb la indústria i els mitjans de comunicació, fent que el festival sigui una oportunitat per presentar el seu talent a un públic més ampli.

Una de les característiques distintives del FILMETS Badalona és la seva voluntat d’acostar el cinema a la comunitat local. Les projeccions tenen lloc en diversos llocs emblemàtics de la ciutat

FILMETS, Badalona Film Festival, és un festival que celebra el cinema en curtmetratge, la creativitat i la diversitat cinematogràfica. Amb més de mig segle d’història, aquest esdeveniment ha deixat una empremta important en la ciutat de Badalona i en el món del cinema. És una oportunitat inigualable per gaudir de grans produccions cinematogràfiques en un format concís i d’explorar l’art de les pel·lícules curtes de tot el món. Si ets un amant del cinema, el FILMETS Badalona és un esdeveniment que no et voldràs perdre.

 

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Badalona

|

Barcelonès

|

Barcelona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA