Fica’t al SAT!, Mostra d’Arts escèniques Amateurs del Districte de Sant Andreu a Barcelona

COMPARTIR

L'esdeveniment Fica't al SAT és una iniciativa única que neix amb l'objectiu de promoure la participació ciutadana i la consciència social a través d'activitats diverses i estimulants

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Barcelona

-

Barcelonès

-

Barcelona

| Data:

12/01/2024
al 5/05/2024

Fica’t al SAT!, Mostra d’Arts escèniques Amateurs del Districte de Sant Andreu a Barcelona

L’esdeveniment Fica’t al SAT és una iniciativa única que neix amb l’objectiu de promoure la participació ciutadana i la consciència social a través d’activitats diverses i estimulants. El nom, Fica’t al SAT, que es tradueix com Involucra’t al SAT en català, reflecteix la voluntat de fomentar la implicació activa de la comunitat en diferents àmbits de la vida pública.

Aquest esdeveniment, que pot tenir lloc en una plaça central, espai comunitari o altres localitzacions, ofereix una plataforma oberta a associacions, entitats cíviques, artistes locals i altres col·lectius per compartir les seves iniciatives i projectes. A través de tallers, xerrades, actuacions en viu i altres activitats, Fica’t al SAT crea un espai d’intercanvi on els residents poden connectar, aprendre i inspirar-se els uns als altres.

El programa del Fica’t al SAT abasta temes diversos, des de la sostenibilitat i la consciència ambiental fins a la cultura local, la inclusió social i altres qüestions rellevants. A més, les activitats poden ser participatives, permetent als assistents involucrar-se activament en experiències pràctiques que fomenten la col·laboració i el diàleg.

Fica’t al SAT és més que un simple esdeveniment; és una crida a l’acció, una oportunitat per construir comunitat i impulsar la transformació positiva. A través de la diversitat d’activitats i la participació de diferents sectors de la societat, aquest esdeveniment busca inspirar un sentiment de pertinença i responsabilitat compartida, fomentant un esperit col·laboratiu que perdura més enllà del propi esdeveniment i contribueix al creixement i benestar de la comunitat local.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Barcelona

|

Barcelonès

|

Barcelona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA