Festival Treubanya Torrefarrera

COMPARTIR

una cita ineludible per a tots aquells que busquen una experiència cultural única i enriquidora.

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Torrefarrera

-

Segrià

-

Lleida

| Data:

20/05/2023
al 21/05/2023

El Festival Treubanya Torrefarrera és un esdeveniment cultural i musical que té lloc a la localitat de Torrefarrera. Aquest festival, que es realitza anualment, és una celebració de la música, l’art i la convivència, convertint-se en un punt de trobada per a amants de la música i els entusiastes de diferents gèneres i estils.

El nom del festival, «Treubanya», és una combinació de les paraules catalanes «treu» (trenca) i «banya» (barris), que representa la idea de trencar les barreres musicals i explorar noves formes de creació i expressió. Això és precisament el que aquest festival busca promoure: la diversitat musical i la interacció entre artistes i públic.

Durant el Festival Treubanya Torrefarrera, els assistents tenen l’oportunitat d’escoltar una àmplia varietat de gèneres musicals, des de rock i pop fins a música electrònica, hip-hop, reggae i molt més. Les actuacions en viu de bandes locals, nacionals i internacionals omplen l’ambient amb una energia contagiosa i emocionant.

A més de la música, el festival ofereix altres activitats i espais per a l’art i la cultura. Els assistents poden gaudir d’exposicions d’art, instal·lacions interactives, tallers creatius i performances artístiques que enriqueixen l’experiència del festival i animen la participació activa del públic.

L’esperit del Festival Treubanya Torrefarrera és el de la llibertat i la creativitat. Aquest esdeveniment fomenta la descoberta de noves propostes artístiques, la col·laboració entre artistes i la celebració de la diversitat cultural. A més, s’esforça per ser un espai inclusiu i accessible per a tothom, promocionant valors com la igualtat i el respecte.

Torrefarrera es converteix, durant el festival, en un punt de trobada per a persones de diferents edats i procedències que comparteixen la passió per la música i l’art. És un moment per connectar amb altres amants de la cultura i descobrir nous talents i propostes innovadores.

El Festival Treubanya Torrefarrera és una oportunitat per viure una experiència immersiva en la música i l’art, experimentar noves sensacions i deixar-se portar per la màgia de la creativitat. Amb la seva atmosfera festiva i la seva aposta per la diversitat artística, aquest festival ha esdevingut un referent en el calendari cultural, i una cita ineludible per a tots aquells que busquen una experiència cultural única i enriquidora.

FITXA TÈCNICA

Preu:

Adreça:

|

Torrefarrera

|

Segrià

|

Lleida

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA