Festival Jazz Antic Sitges

COMPARTIR

El Festival Jazz Antic Sitges és una cita imprescindible per als amants de la música jazz i una destacada festa cultural que té lloc a la pintoresca localitat de Sitges, situada a la costa catalana

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Sitges

-

Garraf

-

Barcelona

| Data:

20/03/2024
al 24/03/2024

Festival Jazz Antic Sitges

El Festival Jazz Antic Sitges és una cita imprescindible per als amants de la música jazz i una destacada festa cultural que té lloc a la pintoresca localitat de Sitges, situada a la costa catalana. Durant aquest esdeveniment, els carrers estrets i plens d’encant de Sitges es transformen en escenaris improvisats per a actuacions en directe, creant una atmosfera vibrant i acollidora que captiva a públic de tota mena.

El Festival Jazz Antic Sitges ha aconseguit consolidar-se com un referent en el calendari musical de la zona, gràcies a la seva aposta per oferir una programació diversa i de qualitat, amb actuacions que van des del jazz més tradicional fins a propostes més contemporànies i innovadores.

Els carrers s’omplen de músics, tant locals com internacionals, que delecten als assistents amb el seu talent i la seva passió per la música. Els bars, restaurants i places es converteixen en escenaris improvisats on es pot gaudir de concerts en directe en un ambient distès i festiu.

A més dels concerts, el Festival Jazz Antic Sitges també ofereix altres activitats complementàries, com ara tallers de música, exposicions, projeccions de documentals i sessions de jam sessions, que permeten als amants del jazz interactuar i compartir la seva passió amb altres aficionats.

La fusió entre la música, la història i el paisatge encantador de Sitges converteixen a aquest festival en una experiència única i inoblidable. És una oportunitat perfecta per a descobrir noves bandes i artistes, connectar amb la cultura local i deixar-se endur pel ritme vibrant del jazz en un entorn incomparable.

El Festival Jazz Antic Sitges no només és una celebració de la música, sinó també una mostra del caràcter acollidor i hospitalari de la comunitat de Sitges, que cada any obre les portes i els seus cors per convidar a tothom a compartir i gaudir d’aquesta experiència única i enriquidora.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Sitges

|

Garraf

|

Barcelona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA