Festival Internacional del Circ Elefant d’Or-Girona

COMPARTIR

El Festival Internacional del Circ Elefant d'Or-Girona és un esdeveniment que transforma la ciutat de Girona en el cor d'un espectacle impressionant i sorprenent, celebrant l'art del circ a escala mundial.

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Girona

-

Gironès

-

Girona

| Data:

22/02/2024
al 27/02/2024

Festival Internacional del Circ Elefant d’Or-Girona

El Festival Internacional del Circ Elefant d’Or-Girona és un esdeveniment que transforma la ciutat de Girona en el cor d’un espectacle impressionant i sorprenent, celebrant l’art del circ a escala mundial. Aquest festival, conegut pel seu prestigi i reconeixement internacional, atreu artistes circenses destacats i espectacles innovadors, oferint una experiència única per a públics de totes les edats.

L’ Elefant d’Or és un reconeixement altament valorat dins del món del circ, i el festival esdevé una plataforma excepcional per a artistes emergents i consagrats per mostrar les seves habilitats i talents. La programació del festival abasta una àmplia gamma de disciplines circenses, des de l’acrobàcia fins a les arts equilibristes, passant per malabarismes, màgia i altres expressions artístiques que fan del circ una forma d’entreteniment única.

Girona es transforma en un escenari màgic amb la presència de carpes i instal·lacions dedicades a les diferents actuacions. El públic té l’oportunitat de viure l’emoció i la proximitat d’aquest espectacle en viu, permetent que les arts circenses es converteixin en una experiència immersiva que captiva l’imaginari.

A més de les actuacions principals, el festival pot incloure activitats paral·leles com tallers, xerrades, i fins i tot activitats participatives que permeten als espectadors experimentar directament amb algunes tècniques bàsiques del circ. Aquesta interactivitat enriqueix la relació entre els artistes i el públic, fent del festival no només un esdeveniment d’entreteniment, sinó també una oportunitat per aprendre i comprendre les destreses i la dedicació que implica l’art del circ.

Amb el Festival Internacional del Circ Elefant d’Or-Girona, la ciutat es converteix en un punt de trobada per als amants del circ i per a aquells que busquen una experiència cultural inoblidable. La màgia, l’audàcia i la creativitat que es despleguen sota la carpa del circ fan que aquest esdeveniment sigui una celebració única que posa de manifest la grandesa d’aquest art mil·lenari.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Girona

|

Gironès

|

Girona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA