Festival Internacional de Màgia de Figueres

COMPARTIR

espectacle inoblidable que barreja tradició i innovació.

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Figueres

-

Alt Empordà

-

Girona

| Data:

22/09/2023
al 24/09/2023

Festival Internacional de Màgia de Figueres

El Festival Internacional de Màgia de Figueres és un esdeveniment màgic que captiva l’atenció de persones de tot el món i converteix aquesta encantadora ciutat catalana en un escenari de somnis i il·lusions. Cada any, durant uns dies, Figueres es transforma en el punt de trobada per a amants de la màgia i l’art de l’enginy, oferint un espectacle inoblidable que barreja tradició i innovació.

Aquest festival, aplega  diferents mags, que cadascun amb el seu estil i habilitats úniques, poden oferir una experiència que fascina a públics de totes les edats. Els carrers s’omplen de persones gaudint de trucs de màgia sorprenents, des de les actuacions de carrer més senzilles fins a les il·lusions més espectaculars.

El cor del festival resideix en els espectacles que es realitzen a l’escenari principal. Aquesta és una oportunitat per a les estrelles de la màgia mundial de mostrar les seves capacitats increïbles. Podràs veure mags que fan desaparèixer objectes gegants, manipulen el foc amb destresa, o fins i tot, fan aparèixer criatures màgiques davant dels teus propis ulls.

A més dels espectacles de màgia, el festival ofereix tallers i seminaris dirigits a apassionats i aspirants a mags, on podran aprendre els secrets darrere de les il·lusions i trucs més complexos. Aquesta és una oportunitat única per als interessats a conèixer el món de la màgia des de dins i posar les seves pròpies habilitats a prova.

Figueres, com a ciutat que va veure néixer el gran Salvador Dalí, afegeix un toc d’art i surrealisme al festival. A més de la màgia, els visitants poden explorar els museus i altres atraccions locals que capturen l’essència d’aquesta figura icònica de l’art.

El Festival Internacional de Màgia de Figueres és una celebració única que uneix l’art de la màgia amb la riquesa cultural de la ciutat, creant una experiència màgica que fascina i sorprèn a tothom qui té el privilegi de viure-la. És un esdeveniment que transporta els espectadors a un món d’il·lusions i somnis, recordant-nos que, a vegades, la realitat pot ser més meravellosa del que podem imaginar.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Figueres

|

Alt Empordà

|

Girona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA