Festival Internacional de la Cornamusa a Olot

COMPARTIR

aplega artistes i amants de la música de tot el món, Olot es converteix en un escenari vibrant de sons hipnòtics i melodies enlluernadores

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Olot

-

Garrotxa

-

Girona

| Data:

17/05/2023
al 21/05/2023

El Festival Internacional de la Cornamusa a Olot és un esdeveniment anual que captiva l’esperit musical i cultural. Situat a la pintoresca ciutat d’Olot, a la comarca de la Garrotxa, aquest festival és una celebració de la cornamusa i la seva rica història en el món de la música.

Durant aquest festival, el qual aplega artistes i amants de la música de tot el món, Olot es converteix en un escenari vibrant de sons hipnòtics i melodies enlluernadores. Els carrers s’omplen de l’energia i l’emoció que només la música pot generar.

el festival fomenta l'exploració de la gastronomia

Les actuacions principals inclouen concerts de destacats músics de la cornamusa de tots els estils, des de la música tradicional fins a l’ús contemporani d’aquest instrument ancestral. A més de les actuacions musicals, el festival ofereix tallers, conferències i exposicions que aprofundeixen en la riquesa cultural de la cornamusa i el seu paper en diferents tradicions musicals al llarg del temps.

El Festival Internacional de la Cornamusa a Olot també és una oportunitat per a músics i aficionats de tots els nivells d’experiència per interactuar i aprendre uns dels altres. Les sessions de jam i les classes magistrals permeten als participants connectar amb altres músics apassionats i explorar noves tècniques i estils de cornamusa.

passió per aquest instrument ancestral

A més de l’àmbit musical, el festival fomenta l’exploració de la gastronomia local i la cultura de la Garrotxa. Els visitants poden gaudir de delicioses especialitats culinàries, així com de l’artesania local i altres activitats culturals que complementen l’experiència musical.

El Festival Internacional de la Cornamusa a Olot és més que un simple esdeveniment musical. És una celebració de la diversitat cultural i musical, on persones de tot el món es reuneixen per compartir la seva passió per aquest instrument ancestral i explorar la seva rellevància en la música contemporània. Amb la seva atmosfera vibrant i el seu compromís amb l’excel·lència artística, aquest festival ha esdevingut un esdeveniment clau en el calendari musical internacional i una font d’inspiració per a músics i amants de la música de tot el món.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Olot

|

Garrotxa

|

Girona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA