Festival Internacional de Cinema en Català de Roda de Berà

COMPARTIR

cinema en catala

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Roda de Berà

-

Tarragonès

-

Tarragona

| Data:

10/06/2023
al 17/06/2023

El Festival Internacional de Cinema en Català de Roda de Berà és un esdeveniment anual que se celebra a la localitat de Roda de Berà, situada a la comarca del Tarragonès. Aquest festival és una de les cites més importants per als amants del cinema en català, ja que ofereix una selecció de pel·lícules de diferents gèneres i formats, totes elles realitzades en català o doblades a aquesta llengua.

El festival es va fundar l’any 2013 amb l’objectiu de promoure el cinema en català i donar a conèixer les produccions cinematogràfiques que s’estan fent en aquesta llengua. Des de llavors, s’ha consolidat com una cita imprescindible per als cineastes i cinèfils en català, i cada any congrega un gran nombre de persones de tot Catalunya.

cites més importants per als amants del cinema en català

El festival presenta una gran varietat de pel·lícules, des de llargmetratges fins a curtmetratges, passant per documentals, animació i cinema experimental. A més, també s’organitzen activitats paral·leles com ara projeccions a la platja, tallers, conferències i exposicions relacionades amb el món del cinema.

Una de les característiques més importants del Festival Internacional de Cinema en Català de Roda de Berà és la seva aposta per la difusió i promoció del cinema en català. A través d’aquesta iniciativa, s’impulsa la producció audiovisual en aquesta llengua i es fomenta el seu consum i difusió arreu del món.

difusió i promoció del cinema en català

En resum, el Festival Internacional de Cinema en Català de Roda de Berà és un esdeveniment clau per al món del cinema en català i una oportunitat única per als amants del setè art per gaudir de les millors produccions en aquesta llengua.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Roda de Berà

|

Tarragonès

|

Tarragona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA