Festival del Romànic i dels Castells de Frontera a Castell de Mur

COMPARTIR

l'objectiu de promoure i preservar el patrimoni històric i arquitectònic de la regió

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Castell de Mur

-

Pallars Jussà

-

Lleida

| Data:

2/07/2023
al 23/07/2023

El Festival del Romànic i dels Castells de Frontera és un esdeveniment cultural que té lloc a diferents localitats de la comarca, amb l’objectiu de promoure i preservar el patrimoni històric i arquitectònic de la regió. Aquest festival combina dues de les característiques més destacades del territori català: l’art romànic i els castells medievals.

El romànic és un estil arquitectònic que va florir durant l’edat mitjana, amb una presència destacada en moltes esglésies, monestirs i altres edificis religiosos de Catalunya. A través del Festival del Romànic, es busca donar a conèixer i valorar aquest patrimoni únic. Els visitants tenen l’oportunitat de recórrer i admirar aquests edificis històrics, apreciant els seus detalls arquitectònics i artístics.

D’altra banda, El Festival del Romànic i dels Castells de Frontera són una altra tradició cultural catalana que s’ha mantingut viva al llarg dels segles.

El Festival  dels Castells de Frontera és un esdeveniment que busca preservar i celebrar el llegat cultural de Catalunya. Aquest festival no només és una oportunitat per a l’entreteniment i l’aprenentatge, sinó que també ajuden a conscienciar sobre la importància de protegir i valorar el patrimoni històric i arquitectònic de la regió.

El Festival del Romànic i dels Castells de Frontera és un esdeveniment cultural únic que combina l’art romànic amb la tradició dels castells. A través d’aquest festival, els visitants tenen l’oportunitat de connectar amb la història i la cultura de Catalunya, mentre gaudeixen d’espectacles fascinants i aprecien els trets distintius d’aquesta regió. Aquest esdeveniment són una mostra de l’orgull cultural i la riquesa patrimonial que defineixen Catalunya.

FITXA TÈCNICA

Preu:

Adreça:

|

Castell de Mur

|

Pallars Jussà

|

Lleida

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA