Festival de Torroella de Montgrí

COMPARTIR

una cita ineludible per als amants de la música clàssica i altres gèneres artístics.

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Torroella de Montgrí

-

Baix Empordà

-

Girona

| Data:

29/07/2023
al 21/08/2023

Festival de Torroella de Montgrí

El Festival de Torroella de Montgrí és un esdeveniment cultural anual que té lloc en aquest encantador poble de la Costa Brava, a la província de Girona. Aquest festival, reconegut tant en l’àmbit nacional com internacional, té una llarga història que es remunta als anys 1980, i s’ha convertit en una cita ineludible per als amants de la música clàssica i altres gèneres artístics.

Un dels atractius més destacats del Festival de Torroella de Montgrí és la seva ubicació única i pintoresca. Els concerts i espectacles tenen lloc en diversos espais emblemàtics, com ara la Basílica de Santa Maria, l’Església de Sant Genís, el Castell de Montgrí i altres places i patis amb encant, que proporcionen un entorn íntim i especial per gaudir de les actuacions.

Els concerts i espectacles tenen lloc en diversos espais emblemàtics, com ara la Basílica de Santa Maria, l'Església de Sant Genís, el Castell de Montgrí
Ajuntament de Torroella de Montgrí

El programa del festival és divers i eclèctic, amb una gran varietat d’estils i interpretacions que inclouen música clàssica, jazz, música tradicional i altres expressions artístiques. Grans artistes nacionals i internacionals han passat per l’escenari del Festival de Torroella de Montgrí, aportant un alt nivell d’excel·lència i professionalitat a cada actuació.

A més de la música, el festival també organitza activitats paral·leles com exposicions d’art, tallers, xerrades i visites guiades, que enriqueixen l’experiència cultural dels assistents i promouen la interacció entre artistes i públic.

organitza activitats paral•leles com exposicions d'art, tallers, xerrades i visites guiades, que enriqueixen l'experiència cultural dels assistents i promouen la interacció entre artistes i públic.
Ajuntament de Torroella de Montgrí

El Festival de Torroella de Montgrí és més que un esdeveniment musical, és una experiència cultural completa que captiva els sentits i l’esperit dels seus visitants. La fusió entre el patrimoni històric del poble i la música en directe crea un ambient únic, fent que aquest festival sigui molt especial per a tots aquells que el viuen.

Al llarg dels anys, el Festival de Torroella de Montgrí s’ha convertit en un punt de trobada per a persones de diferents edats i procedències, reunint a aficionats a la música i l’art de tot el món. És una oportunitat per a descobrir la bellesa d’aquesta zona de la Costa Brava i gaudir de la riquesa cultural que ofereix.

El Festival de Torroella de Montgrí és una festa per als sentits, una oportunitat per viatjar a través de la música i l'art
Ajuntament de Torroella de Montgrí

El Festival de Torroella de Montgrí és una festa per als sentits, una oportunitat per viatjar a través de la música i l’art, i una experiència única que deixa una empremta duradora en el cor dels seus visitants. Si busques una immersió en la cultura i la música, aquest festival és una elecció ideal per a la teva agenda cultural.

FITXA TÈCNICA

Preu:

Adreça:

|

Torroella de Montgrí

|

Baix Empordà

|

Girona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA