Festival de Titelles del Moianès

COMPARTIR

El Festival de Titelles del Moianès és una festa màgica i encantadora que converteix la comarca del Moianès en un escenari de fantasia i imaginació

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Estany

-

Moianès

-

Barcelona

| Data:

1/07/2023
al 30/07/2023

El Festival de Titelles del Moianès és una festa màgica i encantadora que converteix la comarca del Moianès en un escenari de fantasia i imaginació. És una cita anual que agrada a grans i petits per gaudir de les representacions teatrals de titelles, marionetes i altres formes de teatre d’objectes.

Durant uns dies, els carrers, places i teatres del Moianès es converteixen en escenaris plens de color i vida, on els titelles prenen protagonisme. El festival presenta una gran varietat de companyies de titelles nacionals i internacionals, que ens transporten a mons màgics i contes fascinants amb les seves actuacions.

Els titelles són les estrelles d’aquest festival, i els seus manipuladors ens sorprenen amb les seves habilitats per donar vida a personatges de fusta, filferro o altres materials. Des de titelles tradicionals fins a formes més innovadores i contemporànies, el festival ofereix una gran diversitat d’estils i tècniques que captiven l’atenció del públic.

Les representacions tenen lloc tant en espais tancats, com teatres i sales d’espectacles, com a l’aire lliure, en places i carrers. Aquesta varietat d’escenaris permet als espectadors gaudir de les actuacions en diferents ambientacions i experiències, des de les més íntimes fins a les més espectaculars.

El Festival de Titelles del Moianès no és només una oportunitat per gaudir de les representacions, sinó que també ofereix tallers i activitats relacionades amb el món dels titelles. Els participants poden aprendre les tècniques de manipulació de titelles, crear les seves pròpies marionetes i descobrir els secrets d’aquesta forma d’expressió artística única.
A més, el festival promou la participació ciutadana i la implicació de les escoles i altres entitats de la comarca. S’organitzen activitats especials per als més petits, com arribar el Pallasso de la Ràbia, un personatge emblemàtic del festival que diverteix i fa riure els nens.

El Festival de Titelles del Moianès és una oportunitat per connectar amb la tradició del teatre de titelles i alhora descobrir noves formes i propostes creatives en aquest àmbit. És un esdeveniment que estimula la imaginació, fomenta la cultura i ens transporta a un món màgic on tot és possible. Un festival que captiva els cors i les mentes de tots aquells que tenen l’esperit obert a la fantasia i l’art dels titelles.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Estany

|

Moianès

|

Barcelona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA