Festival de titelles de Barcelona

COMPARTIR

El Festival de Titelles de Barcelona és un esdeveniment cultural que captiva la imaginació del públic de totes les edats, oferint una experiència màgica i encantadora que combina l'art del teatre de titelles amb la diversitat de representacions i espectacles.

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Barcelona

-

Barcelonès

-

Barcelona

| Data:

16/03/2024
al 17/03/2024

Festival de titelles de Barcelona

El Festival de Titelles de Barcelona és un esdeveniment cultural que captiva la imaginació del públic de totes les edats, oferint una experiència màgica i encantadora que combina l’art del teatre de titelles amb la diversitat de representacions i espectacles. Aquesta celebració anual, que converteix la ciutat en un escenari animat, destaca per la seva capacitat d’entretenir i inspirar a través del meravellós món de les titelles.

Durant aquest festival, Barcelona es transforma en un teatre a l’aire lliure on titellaires nacionals i internacionals convergeixen per compartir les seves històries, habilitats i personatges màgics amb el públic i on es despleguen històries fascinants que combinen el talent artístic amb la tendresa i la diversió.

El Festival de Titelles de Barcelona no només destaca per les representacions teatrals, sinó també per les activitats paral·leles que enriqueixen l’experiència dels espectadors.

Una de les característiques més especials d’aquest festival és la seva capacitat de captar l’atenció dels més petits, així com dels adults, amb espectacles que combinen el sentit de la meravella amb temàtiques educatives i entretingudes. Les titelles, amb la seva màgia inconfusible, esdevenen els narradors d’aventures captivadores que transporten l’espectador a un món imaginari.

El Festival de Titelles de Barcelona també destaca per la seva diversitat i inclusió, incorporant diferents estils i formes d’expressió titellesca d’arreu del món. Això converteix l’esdeveniment en una oportunitat única per conèixer i apreciar les riques tradicions titellesques de diverses cultures.

El Festival de Titelles de Barcelona no només celebra l’art del teatre de titelles, sinó que també enriqueix la cultura de la ciutat amb una experiència immersiva que embranca a tothom, des dels més joves fins als adults, en la màgia i la creativitat del meravellós món de les titelles.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Barcelona

|

Barcelonès

|

Barcelona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA