Festival de música antiga de Tiana

COMPARTIR

El Festival de Música Antiga de Tiana és una veritable celebració de la riquesa cultural i musical de la comarca del Maresme,

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Tiana

-

Maresme

-

Barcelona

| Data:

20/04/2024
al 28/04/2024

Festival de música antiga de Tiana

El Festival de Música Antiga de Tiana és una veritable celebració de la riquesa cultural i musical de la comarca del Maresme, Cada any, aquest esdeveniment enriqueix la vida del poble de Tiana i en captiva a tots els amants de la música clàssica i històrica.

La històrica església de Santa Maria de Tiana, amb els seus murs de pedra centenaris i la seva acústica imponent, esdevé l’escenari perfecte per a aquest festival. El seu ambient íntim i acollidor crea una experiència única per als assistents, transportant-los en el temps a èpoques passades de gràcia i esplendor musical.

El programa del Festival de Música Antiga de Tiana abraça una àmplia varietat d’estils i èpoques, des de la música medieval i renaixentista fins al barroc i el classicisme. Els intèrprets, que inclouen solistes, conjunts de cambra i orquestres, converteixen cada actuació en una experiència màgica i enlluernadora.

Els concerts no només ofereixen la possibilitat de gaudir de la música en tota la seva grandesa, sinó també d’explorar i descobrir instruments antics i peces musicals poc conegudes. El festival promou la recuperació i difusió del patrimoni musical, fent valdre la importància de conservar i apreciar les arrels de la música clàssica.

El Festival de Música Antiga de Tiana és molt més que una sèrie de concerts; és una celebració de la música, la història i la cultura, que ens convida a connectar amb el passat i a gaudir de la bellesa intemporal de la música antiga en un entorn màgic i inspirador.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Tiana

|

Maresme

|

Barcelona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA