Festival de Màgia Impossible a la Canonja

COMPARTIR

El Festival de Màgia Impossible a la Canonja és un esdeveniment extraordinari que converteix aquest petit municipi tarragoní en un enclavament màgic i misteriós

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Canonja

-

Tarragonès

-

Tarragona

| Data:

19/10/2023
al 23/10/2023

Festival de Màgia Impossible a la Canonja

El Festival de Màgia Impossible a la Canonja és un esdeveniment extraordinari que converteix aquest petit municipi tarragoní en un enclavament màgic i misteriós. Aquest festival, conegut també com «El Màgic» entre els amants de la màgia, té lloc anualment i ha aconseguit guanyar una gran reputació en el món de l’art de la il·lusió i l’entreteniment.

El Festival de Màgia Impossible va néixer amb l’objectiu de portar els millors mags, il·lusionistes i artistes de la màgia de renom internacional a aquesta localitat. Aquest esdeveniment, que sovint es desenvolupa al llarg de diversos dies, ofereix espectacles de màgia en viu que deixen al públic bocabadat. És una oportunitat per viure la màgia de prop i experimentar la fascinació que aquest art pot proporcionar.

Els espectacles es realitzen en diversos escenaris i espais de la Canonja, des de carrers i places fins a teatres i llocs inusuals que sorprenen els assistents. Això converteix la Canonja en un laberint màgic on la il·lusió i el misteri es troben a cada cantonada.

El Festival de Màgia Impossible a la Canonja no només atreu públics locals, sinó també a visitants d’arreu de Catalunya i altres parts del món. És una oportunitat per a persones de totes les edats d’immergir-se en un món d’encanteris, trucs i il·lusions que fan que la realitat es desdibuixi davant dels seus ulls.

A més dels espectacles, el festival sol oferir tallers i activitats relacionades amb la màgia, permetent als assistents aprendre alguns dels secrets d’aquest art antic i meravellós. Aquests tallers són una gran oportunitat per als amants de la màgia, grans i petits, per experimentar la seva pròpia transformació en mags temporals.

El Festival de Màgia Impossible a la Canonja és una celebració que combina l’art, la diversió i la sorpresa en un ambient únic i acollidor. Aquest esdeveniment màgic ofereix una finestra a un món d’il·lusió i entreteniment que captura l’esperit de la Canonja i converteix cada edició en una experiència memorable per als qui s’atreveixen a creure en la màgia. Si tens l’oportunitat de visitar la Canonja durant aquest festival, segur que viuràs moments màgics i inoblidables.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Canonja

|

Tarragonès

|

Tarragona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA