Festival de Màgia de Terrassa

COMPARTIR

Terrassa en un lloc de somnis i il•lusions, capturant l'imaginari col•lectiu i portant un somriure als rostres dels assistents de totes les edats.

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Terrassa

-

Vallès Occidental

-

Barcelona

| Data:

22/09/2023
al 24/09/2023

Festival de Màgia de Terrassa

El Festival de Màgia de Terrassa és una de les cites més esperades de la ciutat, una oportunitat única per a tots els amants de l’art de la màgia per experimentar la seva fascinació de primera mà. Cada any, aquest esdeveniment transforma Terrassa en un lloc de somnis i il·lusions, capturant l’imaginari col·lectiu i portant un somriure als rostres dels assistents de totes les edats.

El festival, amb una història que s’estén durant moltes edicions, és una celebració de la màgia en totes les seves formes i expressions. Els carrers i places de Terrassa es converteixen en escenaris improvisats on mags locals i internacionals executen actuacions sorprenents i captivadores. La interacció entre els artistes i el públic és una part essencial de l’experiència, ja que els espectadors poden veure la màgia desplegant-se davant dels seus ulls i fins i tot ser part d’alguns trucs impressionants.

El cor del festival és, sense dubte, l’escenari principal, on es presenten espectacles de màgia de primer nivell. Aquesta és una oportunitat per als mags més destacats del món per mostrar les seves habilitats extraordinàries i oferir actuacions que deixen els espectadors amb la boca oberta. El públic pot esperar il·lusions de gran envergadura, aparicions sorprenents i moments que desafien la realitat mateixa.

El Festival de Màgia de Terrassa no només és una oportunitat per a veure espectacles, sinó també per a aprendre. Ofereix tallers i seminaris dirigits a aquells que desitgen explorar el món de la màgia des de dins. És una oportunitat per als aspirants a mags d’aprendre els secrets darrere dels trucs i desenvolupar les seves pròpies habilitats màgiques.

El Festival de Màgia de Terrassa és una celebració que uneix persones de totes les edats a través de l’art de la màgia. És una oportunitat per a somriure, deixar-se captivar per la màgia i experimentar la sensació de meravella que només aquest art pot proporcionar. És un esdeveniment que recorda a tothom que, en un món que sovint es torna rutinari, la màgia i la imaginació sempre estan a l’abast.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Terrassa

|

Vallès Occidental

|

Barcelona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA