Festival CIRC PICAT a Alpicat

COMPARTIR

d'Alpicat es transforma en un escenari ple de color, llum i sorpresa

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Alpicat

-

Segarra

-

Lleida

| Data:

29/06/2023
al 2/07/2023

El Festival CIRC PICAT a Alpicat és una celebració anual que omple els carrers d’aquesta pintoresca localitat amb màgia, art circense i diversió desbordant. És una cita imperdible per a tots els amants del circ i per a aquells que busquen una experiència única i inoblidable.

Durant uns dies, el poble d’Alpicat es transforma en un escenari ple de color, llum i sorpresa. El festival aplega artistes circenses de tot el món, que ens delecten amb les seves habilitats excepcionals i el seu carisma desbordant. Els carrers es converteixen en autèntics teatres a l’aire lliure, on es poden trobar malabaristes, equilibristes, acròbates i tota mena de personatges fascinants.

Cada racó d’Alpicat es converteix en un espai d’espectacle, des de la plaça principal fins als carrerons més estrets. Els pallassos fan riure els espectadors amb les seves bromes i embolics, mentre que els malabaristes impressionen amb les seves habilitats amb boles, anelles o altres objectes sorprenents. Els equilibristes desafien la gravetat amb elegància i força, mentre que els acròbates ens deixen bocabadats amb els seus salts i piruetes impossibles.

A més dels espectacles de carrer, el Festival CIRC PICAT a Alpicat ofereix actuacions en espais tancats, com carpes i teatres, on es poden gaudir de representacions més elaborades i amb una producció més cuidada. Aquí, els artistes de renom internacional fan gala de la seva destresa i ens transporten a un món de fantasia i suspens.

Per als més joves i els que volen aprendre, el festival també ofereix tallers i activitats relacionades amb el món del circ. És una oportunitat única per a tots aquells que desitgin provar les seves habilitats amb els malabars, els trapezis o altres disciplines circenses.

El Festival CIRC PICAT a Alpicat no és només un esdeveniment d’entreteniment, sinó que també té una dimensió social i cultural. Promou la inclusió i la diversitat, donant veu a tots els artistes, independentment de la seva procedència o condició. És una festa de la creativitat i l’expressió artística, que ens recorda que la màgia del circ pot connectar-nos a tots, sense importar les barreres que ens separen.

Així que, si esteu buscant una experiència màgica i vibrant, no dubteu a visitar el Festival CIRC PICAT a Alpicat. Us espera un món de somriures, aplaudiments i emocions compartides. És una oportunitat per deixar enrere les preocupacions del dia a dia i perdre’s en un univers de fantasia circense que us captivarà i us farà somiar amb la bellesa i la llibertat que només el circ pot oferir.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Alpicat

|

Segarra

|

Lleida

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA