Festes de Sant Isidre d’Alcanar

COMPARTIR

fsta dedicada a Santr isidre

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Alcanar

-

Montsià

-

Tarragona

| Data:

12/05/2023
al 21/05/2023

Les Festes de Sant Isidre d’Alcanar són un esdeveniment anual que se celebra a la localitat d’Alcanar, a la comarca del Montsià, a la província de Tarragona.

Aquestes festes tenen lloc a finals del mes de maig i es van començar a celebrar a principis del segle XX per a honorar el patró dels pagesos, Sant Isidre Labrador. Aquesta celebració té una gran tradició a la zona i esdevé una ocasió única per a gaudir de la cultura, la música i la gastronomia de la zona.

collites fins a l'església per a ser beneïdes

Les Festes de Sant Isidre d’Alcanar són conegudes per la seva gran varietat d’activitats per a totes les edats. El programa inclou concerts, cercaviles, activitats infantils, concursos, exposicions, i moltes altres activitats que es desenvolupen durant tot el cap de setmana.

Una de les activitats més populars és la Processó de Sant Isidre, on els pagesos de la zona porten les seves millors collites fins a l’església per a ser beneïdes. També se celebra una gran Fira Agrícola, on els visitants poden gaudir de tastets de productes locals, com ara l’oli, el vi, les hortalisses i les fruites de la zona.

Una altra activitat que no et pots perdre és el Ball de Bastons, una dansa tradicional catalana que es balla amb bastons i que és típica de moltes localitats..

En resum, les Festes de Sant Isidre d’Alcanar són una oportunitat única per a gaudir de la cultura, la gastronomia i la tradició de la zona. Un esdeveniment que no et pots perdre si estàs a prop de la zona durant aquesta època de l’any.

FITXA TÈCNICA

Preu:

Adreça:

|

Alcanar

|

Montsià

|

Tarragona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA