Festes de Maig a Badalona

COMPARTIR

Badalona s'omple de vida, música i tradició durant les festes de maig,

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Badalona

-

Barcelonès

-

Barcelona

| Data:

27/05/2023
al 28/05/2023

Les festes de maig a Badalona són un esdeveniment esperat i anhelat per tots els badalonins. És un moment en què la ciutat es vesteix de colors, música i alegria per celebrar l’arribada de la primavera i honorar la patrona de la ciutat, la Mare de Déu de Maig.

Les festes comencen amb una gran cercavila que recorre els carrers principals de Badalona. Les comparses, integrades per veïns i veïnes de totes les edats, desfilen amb els seus vestits tradicionals, ballant al ritme de la música festiva. Els carrers es converteixen en una festa multicolor i animada, plena d’energia i entusiasme.

Una de les activitats més esperades són les corregudes de gegantons. Aquests gegants, amb les seves figures majestuoses i elegants, recorren la ciutat acompanyats de música i danses populars. Tant petits com grans s’acosten per veure aquests personatges emblemàtics que formen part de la tradició i la cultura badalonina.

La música és un element fonamental durant les festes de maig. Les places s’omplen d’orquestres i grups de música en directe, creant un ambient festiu i animat. Les parelles ballen i gaudeixen de la música tradicional catalana i altres ritmes que fan vibrar els carrers de Badalona.

Els castellers, una altra part important de les festes, fan els seus impressionants castells humans, símbol d’unió i força comunitària. Les colles castelleres demostren la seva habilitat i coratge mentre aixequen les seves torres humanes, amb l’esperança de superar-se en cada intent i crear moments inoblidables.

La gastronomia també té un paper destacat durant les festes de maig a Badalona. Els carrers s’omplen de parades amb delicioses especialitats locals, com ara les famoses coques de recapte, les botifarres, els bunyols i moltes altres delícies culinàries. És una oportunitat única per degustar els sabors autèntics de la cuina badalonina i compartir-los amb amics i familiars.

Les festes de maig a Badalona no només són una celebració cultural, sinó també una oportunitat per a la convivència i l’alegria compartida. És un moment per aprofundir els vincles comunitaris, retrobar-se amb vells amics i crear nous records que perduraran en la memòria de tots els qui hi participen.

Així doncs, Badalona s’omple de vida, música i tradició durant les festes de maig, convertint-se en un indret màgic on es combinen la cultura, la diversió i la devoció en un esdeveniment únic que ningú vol perdre’s.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Badalona

|

Barcelonès

|

Barcelona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA