Festes de la Misericòrdia a Reus

COMPARTIR

Les Festes de la Misericòrdia a Reus són una celebració anual que commemora un dels esdeveniments religiosos i culturals més importants de la ciutat.

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Reus

-

Baix Camp

-

Tarragona

| Data:

21/09/2023
al 25/09/2023

Festes de la Misericòrdia a Reus

Les Festes de la Misericòrdia a Reus són una celebració anual que commemora un dels esdeveniments religiosos i culturals més importants de la ciutat. Aquestes festes, que se celebren a finals del mes de setembre, tenen les seves arrels en la història i en la profunda religiositat de Reus, i ofereixen als habitants i visitants una oportunitat única per experimentar la rica herència cultural i espiritual de la ciutat.

L’esdeveniment central de les Festes de la Misericòrdia és la commemoració de la troballa miraculosa de la imatge de la Mare de Déu de la Misericòrdia, que va ser trobada per uns pescadors a la costa de Salou el 1447. Aquesta imatge és considerada la patrona de Reus, i la seva troballa es recorda amb gran devoció i reverència cada any. La festa en honor a la Mare de Déu de la Misericòrdia és una manifestació de fe profundament arrelada a la ciutat i es caracteritza per una gran processó solemne que recorre els carrers de Reus. La imatge de la Mare de Déu, portada i acompanyada pels fidels, devots i autoritats locals.

A més de l’aspecte religiós, les Festes de la Misericòrdia també ofereixen una àmplia gamma d’activitats culturals i de lleure. Hi ha concerts, espectacles de dansa, teatre i altres esdeveniments que tenen lloc en diversos escenaris de la ciutat, oferint una experiència rica i diversificada per a tota la família.

La gastronomia és una part important de les festes, i les parades amb menjars típics i productes locals són una delícia per als visitants que volen degustar els sabors de la regió. A més, les festes també inclouen activitats per als més petits, com atraccions, jocs i espectacles infantils, assegurant que tota la família pugui gaudir de la celebració.

Les Festes de la Misericòrdia a Reus són una oportunitat per a la comunitat local de mostrar el seu amor i la seva devoció cap a la seva patrona i la seva ciutat. També són una invitació als visitants a experimentar la cultura i la història de Reus, així com a participar en una festa que uneix la religiositat amb l’alegria i l’esperit comunitari.

Les  Festes de la Misericòrdia a Reus són una celebració que combina la fe, la cultura i la tradició, oferint una immersió en la vida i l’esperit d’aquesta bella ciutat catalana.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Reus

|

Baix Camp

|

Tarragona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA