Festes de la Mercè a Barcelona

COMPARTIR

Les Festes de la Mercè a Barcelona són una celebració anual que posa de manifest l'esperit alegre, la diversitat cultural i l'orgull cívic de la ciutat.

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Barcelona

-

Barcelonès

-

Barcelona

| Data:

22/09/2023
al 25/09/2023

Festes de la Mercè a Barcelona

Les Festes de la Mercè a Barcelona són una celebració anual que posa de manifest l’esperit alegre, la diversitat cultural i l’orgull cívic de la ciutat. Aquesta festa, que té lloc a finals de setembre, és un dels esdeveniments més esperats de Barcelona i atrau a visitants de tot el món que volen ser part d’aquesta experiència única.

La festa està dedicada a la Mare de Déu de la Mercè, la patrona de Barcelona
La festa està dedicada a la Mare de Déu de la Mercè, la patrona de Barcelona, i es commemora amb una sèrie d’activitats que es desenvolupen al llarg de diversos dies. El punt culminant és el 24 de setembre, el dia de la Mare de Déu de la Mercè, que és també un dia festiu a la ciutat.

Una de les característiques més notables de les Festes de la Mercè és la seva diversitat. Barcelona és una ciutat cosmopolita i aquesta festa reflecteix la seva riquesa cultural. Hi ha esdeveniments de tota mena, com concerts de música, espectacles de dansa, teatre, circ i altres manifestacions artístiques que tenen lloc en diversos espais de la ciutat. La música és una part fonamental de les festes, amb actuacions de grups locals i internacionals que ofereixen una gran varietat de gèneres musicals.

Una de les característiques més notables de les Festes de la Mercè és la seva diversitat. Barcelona és una ciutat cosmopolita i aquesta festa reflecteix la seva riquesa cultural

La pirotècnia juga també un paper destacat en aquesta celebració, amb espectacles de focs artificials que il·luminen el cel de Barcelona amb colors i efectes espectaculars. Aquests són una de les atraccions més esperades per als residents i visitants.

La gastronomia és una part important de les Festes de la Mercè, amb parades de menjars tradicionals catalans i altres cuines del món. Les festes també inclouen activitats per als nens, com espectacles infantils, jocs i tallers, assegurant que tota la família pugui gaudir de la celebració.

Una de les tradicions més arrelades de les Festes de la Mercè és l’encesa de la «Tronada«, una gran mascletada que omple la plaça de Sant Jaume amb soroll i pólvora, i que és una mostra de l’alegria i l’esperit festiu que caracteritzen aquesta celebració.

La gastronomia és una part important de les Festes de la Mercè

Les Festes de la Mercè a Barcelona són una oportunitat única per experimentar la diversitat cultural, artística i culinària de la ciutat. És una celebració que uneix a la comunitat, celebra la seva patrona i ofereix als visitants una immersió en la vida i la cultura de Barcelona. És un esdeveniment que captura la identitat de la ciutat i mostra la seva capacitat per acollir i compartir amb el món la seva riquesa cultural.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Barcelona

|

Barcelonès

|

Barcelona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA