Festa Major del Catllar

COMPARTIR

La Festa Major del Catllar és una celebració anual que captura l'esperit i la tradició d'aquest encantador poble. Amb les seves arrels arrossegant-se en el passat, aquesta festa ofereix als seus habitants i als visitants una oportunitat única per connectar amb la història i la cultura local.

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Catllar

-

Tarragonès

-

Tarragona

| Data:

12/08/2023
al 28/08/2023

Festa Major del Catllar

La Festa Major del Catllar és una celebració anual que captura l’esperit i la tradició d’aquest encantador poble. Amb les seves arrels arrossegant-se en el passat, aquesta festa ofereix als seus habitants i als visitants una oportunitat única per connectar amb la història i la cultura local.

La Festa Major comença amb una cerimònia d’obertura plena de color i música. Els carrers es converteixen en un mosaic d’activitats, amb parades, actuacions de música en viu i danses tradicionals que omplen l’ambient amb alegria i entusiasme. Les autoritats locals donen el tret de sortida oficial a la festa, donant pas a una setmana de diversió i entreteniment.

Els balls i la música són un element central de la Festa Major. La nit es transforma en una festa d’alegria i moviment, amb actuacions de grups musicals locals i música per ballar fins a les hores petites. La plaça del poble es converteix en una pista de ball improvisada, on les persones de totes les edats es reuneixen per ballar i divertir-se juntes.

La part religiosa de la festa també és important. La processó solemne en honor als sants patrons del poble és un moment de reflexió i devoció. La comunitat es reuneix per mostrar el seu respecte i amor cap a les seves arrels religioses, i les imatges sagrades són portades en una processó que recorre els carrers principals del Catllar.

La Festa Major del Catllar és una ocasió especial en què la comunitat es reuneix per celebrar la seva identitat, la seva història i les seves tradicions. És un moment per gaudir de la companyia dels altres, tastar deliciosos menjars locals, ballar fins a les hores petites i ser part d’una experiència que uneix el passat i el present d’aquest encantador poble.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Catllar

|

Tarragonès

|

Tarragona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA