Festa Major de Vidreres

COMPARTIR

Festa Major de Vidreres La Festa Major de Vidreres és una celebració anual que encapsula l'esperit i la tradició d'aquesta encantadora localitat situada a la comarca de la Selva.

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Vidreres

-

Selva

-

Girona

| Data:

31/08/2023
al 11/09/2023

Festa Major de Vidreres

La Festa Major de Vidreres és una celebració anual que encapsula l’esperit i la tradició d’aquesta encantadora localitat situada a la comarca de la Selva. És un esdeveniment que espera amb emoció la comunitat local i que atrau visitants de tot arreu que volen experimentar l’autèntica cultura catalana.

Els carrers es converteixen en una festa de colors i activitats durant aquesta celebració

La Festa Major de Vidreres té lloc normalment a principis de setembre i s’estén durant diversos dies, omplint els carrers i les places del poble amb activitats diverses. Una de les característiques més distintives és la processó en honor a la Mare de Déu del Roser, la patrona de Vidreres. La imatge de la Mare de Déu, adornada amb flors, és portada pels carrers de la vila en una atmosfera de gran recolliment i espiritualitat.

La música i la dansa són una part integral de la Festa Major. Hi ha actuacions musicals en viu, concerts, i balls tradicionals que reflecteixen l’alegria i l’energia dels habitants de Vidreres. El Ball de Gitanes i el Ball de Plaça són dues danses tradicionals que es realitzen amb gran entusiasme i participació comunitària.

Els carrers es converteixen en una festa de colors i activitats durant aquesta celebració. Hi ha paradetes d’artesania local, mercats de productes frescos i una àmplia varietat de llocs on es poden degustar plats i begudes tradicionals catalanes. A més, els més petits tenen el seu espai amb atraccions, jocs i espectacles pensats especialment per a ells.

La música i la dansa són una part integral de la Festa Major

Un moment destacat de la Festa Major de Vidreres és el tradicional «correfoc», on els «diables» i «bèsties de foc» recorren els carrers de la vila amb llançament de focs d’artifici i pirotècnia. Aquest espectacle captiva l’atenció de joves i adults, i és una demostració d’una altra antiga tradició catalana.

La Festa Major de Vidreres és una ocasió especial per experimentar la rica cultura i la tradició de Catalunya en un ambient de joia i convivència. Aquest esdeveniment uneix la comunitat local i acull amb els braços oberts a aquells que volen ser part de la festa i descobrir la bellesa de Vidreres i la seva gent.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Vidreres

|

Selva

|

Girona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA