Festa Major de Santa Anna. El Vendrell

COMPARTIR

La Festa Major de Santa Anna s'estén durant diversos dies, omplint els carrers i places del Vendrell amb alegria, música i activitats per a tothom

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Vendrell

-

Baix Penedès

-

Tarragona

| Data:

25/07/2023
al 28/07/2023

La Festa Major de Santa Anna del Vendrell és una celebració anual que té lloc a la ciutat de Vendrell, a la comarca del Baix Penedès. Aquesta festivitat, que se celebra en honor a Santa Anna, la patrona de la ciutat, és una de les més importants i esperades per als vendrellencs i per a tota la comunitat local.

La Festa Major de Santa Anna s’estén durant diversos dies, omplint els carrers i places del Vendrell amb alegria, música i activitats per a tothom. És una ocasió en què la comunitat es reuneix per celebrar les seves tradicions, compartir moments de diversió i gaudir d’un ambient festiu únic.

La festa ofereix una gran varietat d’esdeveniments i activitats per a tots els gustos i edats. Hi ha cercaviles, desfilades de gegants i capgrossos, concerts de música en directe, balls populars, castells i espectacles de foc i pirotècnia que il·luminen el cel nocturn amb una explosió de colors i emocions.

Els carrers s’omplen de parades amb jocs tradicionals, atraccions per als més petits i paradetes amb artesania local i productes gastronòmics.

Una part destacada de la Festa Major de Santa Anna és la cercavila dels Diables, un espectacle pirotècnic amb dimonis que escupen foc, il·luminant els carrers i captivant els assistents amb el seu espectacle vibrant i enèrgic.

A més, la festa inclou altres actes religiosos i tradicionals com ara les misses solemnes, les processons en honor a Santa Anna i els balls tradicionals que rememoren les arrels culturals del Vendrell.

La Festa Major de Santa Anna del Vendrell és una oportunitat única per experimentar l’essència i l’esperit d’aquesta encantadora ciutat catalana. És una festa en què la tradició, la música, el ball i la gastronomia s’uneixen per crear una atmosfera festiva i acollidora per a residents i visitants.

Si tens l’oportunitat de participar en aquesta festa, et trobaràs amb una comunitat orgullosa de les seves arrels i amb ganes de compartir la seva alegria amb tothom. La Festa Major de Santa Anna del Vendrell és una experiència inoblidable que et transportarà a un món de festa, cultura i tradició.

FITXA TÈCNICA

Preu:

Adreça:

|

Vendrell

|

Baix Penedès

|

Tarragona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA