Festa Major de Sant Pere a Reus

COMPARTIR

La Festa Major de Sant Pere a Reus és una celebració emblemàtica i esperada a la ciutat natal del famós arquitecte Antoni Gaudí, situada a la província de Tarragona

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Reus

-

Baix Camp

-

Tarragona

| Data:

24/06/2023
al 29/06/2023

La Festa Major de Sant Pere a Reus és una celebració emblemàtica i esperada a la ciutat natal del famós arquitecte Antoni Gaudí, situada a la província de Tarragona. Aquesta festa tradicional és una ocasió especial en què els reusencs i els visitants s’uneixen per gaudir d’una setmana plena d’emoció, activitats culturals i tradicions festives.

La Festa Major de Sant Pere comença amb l’enlairament d’un gran castell de focs artificials, que il·lumina el cel de Reus i marca l’inici de les festes. Després d’aquest espectacle brillant, els carrers del centre de la ciutat s’omplen d’ambient festiu i alegria.

La Festa Major de Sant Pere comença amb l'enlairament d'un gran castell de focs artificials, que il•lumina el cel de Reus

Durant aquesta setmana de festa, Reus ofereix una àmplia varietat d’activitats per a tots els gustos. Música i alegria, acompanyades per les tradicionals colles de diables, grallers i gegants, que aporten un toc de màgia i tradició a la celebració.

La música és un element essencial de la Festa Major de Sant Pere a Reus. Els concerts en viu són una part fonamental de l’agenda festiva, amb actuacions de bandes locals i nacionals en diferents escenaris de la ciutat. La música tradicional catalana, els grups de rock, les orquestres i altres estils musicals omplen els carrers de ritme i animació.

Música i alegria, acompanyades per les tradicionals colles de diables, grallers i gegants, que aporten un toc de màgia i tradició a la celebració.

Una altra activitat destacada és la cercavila, una desfilada que recorre els principals carrers de Reus. Les colles de castellers fan demostracions de la seva habilitat i valentia, construint impressionants castells humans, mentre la gent aplaudeix emocionada i vibra amb cada aixecament.

La gastronomia també té un paper rellevant durant la Festa Major de Sant Pere a Reus. Els carrers s’omplen de parades amb productes locals i tradicionals, on es pot degustar una àmplia varietat de plats típics. És una oportunitat per a tots els amants de la bona cuina de gaudir dels sabors autèntics de Reus i la seva comarca.

Festa Major de Sant Pere a Reus. Els carrers s'omplen de parades amb productes locals i tradicionals

A més de les activitats festives, la Festa Major de Sant Pere ofereix una àmplia gamma d’esdeveniments culturals, com ara exposicions d’art, espectacles teatrals, correfocs i activitats infantils. És una oportunitat per als artistes locals de mostrar el seu talent i per als visitants de conèixer la riquesa cultural d’aquesta vibrant ciutat.

La Festa Major de Sant Pere a Reus és una celebració que combina tradició i modernitat, una festa que honora les arrels i la identitat de la ciutat alhora que s’obre a la innovació i la creativitat. És una ocasió per a tots els reusencs i visitants de compartir moments d’alegria, germanor i orgull en una atmosfera única i festiva.

Si tens l’oportunitat de visitar Reus durant la Festa Major de Sant Pere, et trobaràs immers en una experiència fascinant, plena de color, música, tradicions i hospitalitat. Una festa que captura l’esperit viu d’aquesta encantadora ciutat i que et convida a participar en la seva alegria contagiosa.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Reus

|

Baix Camp

|

Tarragona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA