Festa Major de Sant Pere a Cambrils

COMPARTIR

visitants per gaudir d'una gran varietat d'activitats i esdeveniments culturals durant uns dies plens d'alegria i diversió

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Cambrils

-

Tarragonès

-

Tarragona

| Data:

23/06/2023
al 3/07/2023

La Festa Major de Sant Pere és una celebració tradicional que té lloc a la bonica localitat costanera de Cambrils, situada a la Costa Daurada, a la província de Tarragona. Aquesta festivitat anual és una oportunitat per als habitants de Cambrils i els visitants per gaudir d’una gran varietat d’activitats i esdeveniments culturals durant uns dies plens d’alegria i diversió.

La Festa Major de Sant Pere s’inicia amb l’esperat pregó, que dona el tret de sortida a una setmana plena de festes. El centre de la ciutat s’omple de decoracions i guinardes, creant un ambient festiu i acollidor. Durant aquests dies, la música, la dansa i els espectacles són protagonistes en tots els racons de Cambrils.

Els carrers s’omplen de paradetes amb artesania local, productes gastronòmics tradicionals i atraccions per als més petits. Hi ha també una gran varietat de concerts en viu, amb actuacions de bandes locals i internacionals, que amenitzen les nits d’estiu amb música per a tots els gustos.

Una de les activitats més esperades és la cercavila, una alegre desfila que recorre els carrers principals de la ciutat. En aquesta desfila participen colles de gegants i capgrossos, grups de balls tradicionals i una gran varietat de personatges festius que animen el públic amb la seva energia contagiadora.

Els focs artificials són un altre dels moments àlgids de la Festa Major de Sant Pere. El cel de Cambrils s’il·lumina amb una gran exhibició de llums i colors, creant un espectacle impressionant que atrau persones de tota la comarca. És un moment màgic en què la gent es reuneix per admirar el joc pirotècnic i compartir la seva admiració per aquesta tradició ancestral.

A més de les activitats més populars, la Festa Major de Sant Pere ofereix una àmplia gamma d’esdeveniments culturals, com ara exposicions d’art, representacions teatrals, correfocs i altres espectacles en viu. És una oportunitat per als artistes locals de mostrar el seu talent i per als visitants de conèixer la riquesa cultural d’aquesta encantadora localitat.

La Festa Major de Sant Pere a Cambrils és un esdeveniment que combina tradició i modernitat, un espai on la comunitat es reuneix per celebrar amb entusiasme i alegria. És una festa que ens recorda la importància de les nostres arrels i la capacitat de les festes per unir a les persones, creant moments de felicitat i germanor. Si tens l’oportunitat de visitar Cambrils durant la Festa Major de Sant Pere, segur que viuràs una experiència inoblidable.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Cambrils

|

Tarragonès

|

Tarragona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA