Festa Major de Sant Jordi Desvalls

COMPARTIR

La Festa Major de Sant Jordi Desvalls és una celebració emblemàtica que il•lumina els carrers d'aquesta encantadora vila situada a la comarca del Gironès.

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Sant Jordi Desvalls

-

Gironès

-

Girona

| Data:

12/04/2024
al 23/04/2024

Festa Major de Sant Jordi Desvalls

La Festa Major de Sant Jordi Desvalls és una celebració emblemàtica que il·lumina els carrers d’aquesta encantadora vila situada a la comarca del Gironès. Cada any, aquest esdeveniment captiva a locals i visitants amb la seva combinació única de tradició, cultura i diversió, honorant el patró de Catalunya, Sant Jordi.

Els carrers de Sant Jordi Desvalls es transformen en un escenari vívid i animat, amb parades de mercat, atraccions i activitats per a tots els gustos i edats. El mercat local ofereix una àmplia varietat de productes artesanals, aliments tradicionals i artístics que captiven la imaginació i satisfan els sentits dels assistents.

La Festa Major de Sant Jordi Desvalls és també una oportunitat per gaudir de l’espectacle tradicional català, amb actuacions de sardanes, castells  i música en viu que omplen l’aire amb alegria i festa. Els balls, les actuacions teatrals i les exposicions artístiques enriqueixen encara més l’ambient festiu i cultural de la celebració.

La festa també ofereix una àmplia gamma d’activitats per als més petits, com tallers infantils, jocs tradicionals i espectacles de titelles, garantint que tota la família pugui participar i gaudir de la celebració.

La Festa Major de Sant Jordi Desvalls és molt més que una simple celebració local; és una experiència compartida que uneix a la comunitat i celebra la rica cultura i tradició de Catalunya. És una oportunitat per connectar amb el passat, gaudir del present i mirar cap al futur amb esperança i alegria.

FITXA TÈCNICA

Preu:

Adreça:

|

Sant Jordi Desvalls

|

Gironès

|

Girona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA