Festa Major de Sant Genís a Torroella de Montgrí

COMPARTIR

La Festa Major de Sant Genís a Torroella de Montgrí és un esdeveniment esperat i anhelat per tots els habitants i visitants de la localitat.

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Torroella de Montgrí

-

Baix Empordà

-

Girona

| Data:

19/08/2023
al 28/08/2023

Festa Major de Sant Genís a Torroella de Montgrí

La Festa Major de Sant Genís a Torroella de Montgrí és un esdeveniment esperat i anhelat per tots els habitants i visitants de la localitat. Aquesta celebració en honor al patró Sant Genís és una oportunitat per gaudir d’una setmana plena d’activitats, música, gastronomia i tradició, que reflecteixen la riquesa cultural i l’esperit festiu del poble.

Les festes comencen amb l'esperat pregó, que dona oficialment el tret de sortida a la Festa Major

La festa comencen amb l’esperat pregó, que dona oficialment el tret de sortida a la Festa Major. A partir d’aquest moment, els carrers es converteixen en un mosaic de colors i alegria, amb carruatges ornamentats, cercaviles, gegants i capgrossos que omplen l’atmosfera d’un toc màgic i històric. La plaça del poble es transforma en l’epicentre de l’activitat, amb parades de venda de productes locals, jocs tradicionals i actuacions en viu que mantenen a tothom entretingut.

Un dels aspectes més destacats de la Festa Major és la música. Els concerts i les actuacions musicals de tots els estils envaeixen els diferents escenaris preparats per a l’ocasió. La música en directe   fa ballar la nit sencera, hi ha opcions per a tots els gustos. A més, les nits de la Festa Major estan marcades pel foc i la llum, amb espectacles de focs artificials que il·luminen els cels i deixen una empremta visual que perdura en la memòria dels assistents.

Un dels aspectes més destacats de la Festa Major és la música

Però més enllà de l’entreteniment i els plaers gastronòmics, la Festa Major de Sant Genís a Torroella de Montgrí també és una oportunitat per a la comunitat local per retrobar-se, connectar i compartir moments junts. És una ocasió única en què els vincles socials es reforcen, les tradicions es mantenen vives i les cares noves i conegudes es barregen en una atmosfera d’alegria i harmonia.

La Festa Major de Sant Genís a Torroella de Montgrí és molt més que una celebració anual; és el cor del poble que batega amb emoció i energia, creant records inoblidables per a tothom qui té la sort de viure-la.

FITXA TÈCNICA

Preu:

Adreça:

|

Torroella de Montgrí

|

Baix Empordà

|

Girona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA