Festa Major de Sant Baldiri a Solius a Santa Cristina d’Aro

COMPARTIR

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Santa Cristina d'Aro

-

Baix Empordà

-

Girona

| Data:

21/05/2023
al 21/05/2023

La Festa Major de Sant Baldiri és una celebració que té lloc a Solius, un petit nucli urbà del municipi de Santa Cristina d’Aro, situat a la comarca del Baix Empordà. Aquesta festivitat se celebra en honor al sant patró del poble, Sant Baldiri, i és una de les festes més importants i esperades per la gent del lloc.

La Festa Major de Sant Baldiri té una llarga tradició a Solius i es remunta a molts anys enrere. Durant els dies de la festa, el poble s’omple d’activitats i esdeveniments per a tots els gustos. Els carrers es decoren amb banderoles i guinardes de colors, creant un ambient festiu i alegre que contagia a tothom que hi participa.

patró del poble, Sant Baldiri

Els actes més destacats de la Festa Major inclouen cercaviles, correfocs, concerts, ballades, concursos i activitats esportives, entre moltes altres coses. També hi ha espais dedicats als més petits, amb tallers i jocs per a nens i nenes de totes les edats.

Per als habitants de Solius, la Festa Major de Sant Baldiri és una oportunitat única per a reunir-se amb amics i família i gaudir d’uns dies de festa i diversió. A més, moltes persones de la comarca del Baix Empordà i altres llocs propers també s’acosten fins a Solius per a participar en la celebració.

En definitiva, la Festa Major de Sant Baldiri és una de les festes més emblemàtiques i significatives de Santa Cristina d’Aro i de la comarca del Baix Empordà en general. Amb la seva llarga història, les seves activitats variades i el seu ambient festiu i acollidor, aquesta celebració és una mostra més de la rica cultura i tradició que caracteritza aquesta zona de Catalunya.

FITXA TÈCNICA

Preu:

Adreça:

|

Santa Cristina d'Aro

|

Baix Empordà

|

Girona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA